POGLEDAJTE!

(VIDEO) Majka je pokazala kako izgleda park za djecu u Japanu. Svi su oduševljeni i ne mogu vjerovati što sve tamo ima...

 TikTok/Printscreen/nickellemick

Nickel Mickelson iz SAD-a preselila se u Japan. Svoje obiteljske avanture dijeli na TikToku.

Ako pogledate njen profil, odmah će vam biti jasno zašto Japan nazivaju jednom od najboljih zemalja za odgoj djece. Mickelson je snimila dječji park na Okinawi.

- Dakle, nikad nigdje u Japanu nisam vidjela ovakve parkove. Pokazat ću vam jedan u koji smo danas došli - rekla je, a zatim pokazala dječje konstrukcije u parku o kojima stanovnici većine drugih zemalja mogu samo sanjati.

@nickellemick

Parks in Japan ??? living in Okinawa, Japan… one of my most kid friendly cultures I’ve ever experienced.

♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

Park ima više tobogana, stijenu za penjanje, stazu za užad, pa čak i mini zipline. Tu su i automati za prodaju hladnih i toplih napitaka, pa roditelji mogu uživati ​​u kavi ili čaju dok im djeca trčkaraju, prenosi 021.rs.

Mickelson kaže da je Japan pun lako dostupnih i dobro opskrbljenih prostorija za presvlačenje beba. Tu su i sobe za njegu s aparatima za toplu vodu i adaptiranim mlijekom. Japan također ulaže u besplatna kolica koja možete koristiti ako ste zaboravili svoja i dijete više ne želi hodati. U restoranima djeca dobivaju darove, a hoteli nude posebne pogodnosti za obitelji s djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 12:22