Izvanredan zvuk

Philips Sound predstavlja: Slušalice Fidelio T1 koje će oduševiti ljubitelje premium kvalitete

 Philips
Dizajnerske slušalice pružaju kvalitetan i jedinstven zvuk gdje god krenuli, a istovremeno upotpunjavaju vaš stil

Philips Sound stvara novu Premium razinu izgleda, osjeta i performansi True Wireless (TWS) slušalica lansiranjem novog modela Philips Fidelio T1. Proizvodi Philips Fidelio nude ravnotežu između izvanrednog zvuka, vrhunske kvalitete izrade i dizajna kako bi se osiguralo maksimalno iskustvo slušanja.

image
Philips

Philips Fidelio T1 dijeli jedinstvenost zvuka s potpisom Fidelio koji nudi topao i prirodan opseg, dubok, ali točan bas i ukupno iskustvo slušanja koje je bogato detaljima. Najviša kvaliteta i odličan raspon zvuka zajamčeni su zahvaljujući naprednom dvosmjernom akustičnom dizajnu koji kombinira duboki, detaljni bas s brzim i detaljnim odzivom. Philips Fidelio T1 nudi dizajn u crnoj ili srebrnoj boji sa završnom obradom od brušenog metala. Sadrži i Muirheadov kožni umetak u crnoj ili smeđoj boji koji je na vrhu kućišta za punjenje.

image
Philips

Nadalje, Philips Fidelio T1 osigurava bežični prijem i visoko kvalitetnu reprodukciju glazbe. Ima šest mikrofona, tri u svakoj slušalici, od kojih dva u svakom nude maksimalnu razinu blokiranja buke. Kvaliteta uklanjanja buke dodatno je poboljšana izvrsnom pasivnom izolacijom buke zahvaljujući materijalima kao što su silikon i pjena. Ti materijali zajamčeno osiguravaju dobro prianjanje i dugotrajnu udobnost gdje god pošli.

Više možete saznati na njihovoj web stranici - www.philips.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:15