Magazin D&D

Ne propustite! Novi D&D danas na svim kioscima

Odluka je pala: selimo kuhinju van!

Iako nas kiša neumoljivo prati, sunce tu i tamo izađe kao da nam želi reći da se još malo strpimo jer topli dani samo što nisu stigli. Već sada primjećujemo velike gužve u kafićima točno na onom mjestu gdje ima sunca, a to je pravi pokazatelj koliko svi obožavamo boraviti na otvorenom. Vodeći se tom mišlju, odlučili smo pozabaviti se vanjskim temama i odvojili cijelu temu broja za ljetne kuhinje.

Okupili smo tim stručnjaka i ispitali ih baš sve što želite znati o projektiranju, pozicioniranju, odabiru materijala, izvedbi i trendovima koji se tiču vanjskih kuhinja. Pripremili smo i nekoliko tlocrtnih rješenja te veliki šoping-vodič s elementima za druženja na otvorenom.

Vodimo vas u čak tri predivna interijera - u sjajnu kuću s ljetnom kuhinjom na Krku, urbani stan u Zagrebu, prenamijenjen u dva apartmana, i vilu za tulume pokraj Samobora. Tu su, kao i uvijek, raskošni šoping-vodiči, pregršt savjeta, ideja i trikova, rubrika uradi sam te specijal vrt, u kojem ćete saznati kako uzgojiti batat.

Sve svoje pohvale, kritike, prijedloge i komentare pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite nas na Facebooku i Instagramu @domidizajn.

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 02:51