POHVALNO

Med iz košnica s imanja Will Farrella, Julianne Moore, Lebron Jamesa ili Ai Weiweija

 Flamingo Estate
Za liniju meda, Flamingo Estate košnice su poslane u domove pet uglednih ljudi

Jeste li se ikada zapitali koja bi bila razlika u okusu između meda pokupljenog u vrtu Bel Aira Lebrona Jamesa i meda ubranog na livadi Julianne Moore u Montauku? Pa, sada je vrijeme da oni najznatiželjniji među nama konačno dobiju svoje odgovore. Wellness i lifestyle brend Flamingo Estate, koji već dugo nudi vlastitu liniju meda (osnivač Richard Christiansen ima pčelarsko iskustvo), izdaje ograničenu seriju meda prikupljenog iz domova slavnih, od kojih svaki ima svoj profil okusa koji ukazuje na okolnu floru. (Da se zna, med Lebrona Jamesa ima kompleksan profil okusa s notama kineskog brijesta i eukaliptusa, dok med Julianne Moore ima orašastiji okus prožet zlatnikom i borovnicom.) - prenosi Architectural Digest.

image
Flamingo Estate

Christiansen, koji je također osnivač kreativne agencije Chandelier Creative i knjižare Highland Park The Owl Bureau, preselio se u kuću Eagle Rock koja će 2017. postati imenjakinja Flamingo Estatea. Španjolski kolonijal izgrađen 1940-ih nije bio u dobrom stanju, ali Christiansen ga je dao pomno obnoviti. Zatim je angažirao krajobraznog arhitekta Arnauda Casausa da mu pomogne transformirati oronule vrtove u sedam bujnih hektara na kojima se može uzgajati sve, od avokada do duhana i japanskih šljiva. Koristeći proizvode iz obilnih žetvi, Flamingo Estate počeo je nuditi liniju promišljeno kreiranih sapuna i svijeća. Kada je nastupila pandemija, robna marka brzo je porasla nakon što je povezala poljoprivrednike. Otada je marka nastavila širiti svoju ponudu na svakom koraku. Primjer: kada je Flamingo Estate prošle godine debitirao sa svojim ružičastim vinom, učinio je to uz limitiranu liniju posuda za led koje je dizajnirao poznati arhitekt Gaetano Pesce.

image
Flamingo Estate

Za liniju meda, Flamingo Estate košnice su poslane u domove pet uglednih ljudi.

Tiffany Haddish

Navodno je košnica Tiffany Haddish proizvela med koji je okusa "svjež kao [njezin] SNL monolog" prema objavi. Ne zna se mnogo o komičarkino kući u južnom središtu LA-a, ali očito je zvijezda strastvena vrtlarica. Njezin med ima note majčine dušice koje je posadila u svom dvorištu.

Ai Weiwei

Legendarni umjetnik Ai Weiwei živi u Portugalu, nedaleko od Lisabona. Navodno je umjetnika rođenog u Pekingu privuklo sunčano vrijeme u Portugalu kada je kupio imanje na početku pandemije. Cvjetni med koji proizvodi njegova pčelinja košnica oprašen je notama lavande i masline.

image
Flamingo Estate

Will Ferrell

Will Ferrell navodno je 2007. kupio svoj dom u Laurel Canyonu u Los Angelesu od Ellen DeGeneres za 9,9 milijuna dolara. Kompleks se sastoji od tri parcele zemlje koje pokrivaju oko 2,5 hektara, gdje su njegove pčele uživale u cvatu bagrema, zrelim hrastovima, kalifornijskoj heljdi i kadulji.

image
Flamingo Estate

Julianne Moore

Glumica Julianne Moore navodno živi u zatvorenoj vili u Montauku smještenoj na parceli od 10 hektara. Ne zna se mnogo o privatnoj enklavi, ali očito njezino dvorište ima izvorni vrt i sunčanu livadu s puno astra i zlatnih šipki koji njezinu medu daju tamnojantarnu boju.

Lebron i Savannah James

Med proizveden u domu košarkaške legende Lebrona Jamesa i njegove supruge, dizajnerice interijera Savannah James, ima ružičasto zlatnu nijansu. Pčele su imale nesmetan pristup 2,5 hektara kineskih brijestova, cvjetnog eukaliptusa i autohtonog cvijeća koje okružuje vilu u Bel Airu vrijednu 39 milijuna dolara koju je James kupio 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 18:58