NAJLJEPŠE TERASE

Osim u dobrim koktelima i hrani, na ovih 5 mjesta na Jadranu uživa se i u spektakularnom pogledu

 Caperasa Hvar Facebook/Petar Fabijan/
Bez obzira nalazite li se u Šibeniku, Omišu, Dubrovniku, na Hvaru ili Korčuli, pronašli smo 5 adresa koje ovog ljeta morate posjetiti

Osim pronalaska dobrog mjesta na plaži, jedna od stvari kojima smo najčešće okupirani na ljetovanju svakako je i pronalazak dobrog mjesta za izlazak. Bez obzira jeste li u potrazi za restoranom, barom ili slastičarnicom, uz dobre okuse i istu takvu poslugu, jedna od važnijih stavki pri toj potrazi svakako je i dobar pogled. Upravo zato, bacili smo se na malo istraživanje i pronašli pet barova i restorana iz kojih puca fantastičan pogled na more pa ćete tako ovdje, osim uživanja u dobroj usluzi, napraviti i sjajne fotografije. Pronašli smo mjesta u Šibeniku, Omišu, Dubrovniku, na Hvaru i Korčuli koja bi vam ovog ljeta vrlo lako mogla postati omiljene adrese. Potražite ih u nastavku.

EOL ROOFTOP BAR

S pogledom na rijeku Cetinu, Omiš i Dinaru, Eol Rooftop Bar zasigurno ubrajamo u mjesta s najljepšim terasama na Jadranu. Na ovom mjestu kokteli se ispijaju već pune četiri godine, a kako saznajemo, posljednjih su godinu dana veliku pažnju posvetili edukaciji i dodatnom usavršavanju pa tako ovog ljeta u Eolu možete uživati u još boljim i kvalitetnijim napicima. Više informacija potražite na njihovom Instagram profilu i Facebook stranici.

Adresa: Fošal ul. 2, 21310, Omiš

image
Petar Fabijan/

CAPERASA BISTRO I BAR

U slučaju da ljetujete na Hvaru, nemojte propustiti odlazak u Caperasa restoran i rooftop bar. Riječ je o mjestu s kojeg puca fantastičan pogled na hvarske znamenitosti, a osim signature koktela, nude i lokalne specijalitete poput buzare i domaće pašte upakirane u moderno ruho te zalogaje koje možete upariti s koktelima kao što su bruschette. Više informacija čeka vas na njihovim društvenim mrežama.

Adresa: Marije Maričić 13, 21450, Hvar

image
Izvor: Facebook
Caperasa Hvar Facebook/


ABOVE 5 ROOFTOP

Pogled na Dubrovnik iz Above 5 Rooftop restorana zbilja je spektakularan, a u prilog ovom mjestu svakako ide i činjenica da je zbog više nego ugodnog ambijenta i dobre hrane nagrađeno čak i Michelinovom preporukom. I dok u Lobby Baru možete uživati u koktelima i velikom izboru viskija i džinova, u restoranu s pogledom nude jela pripremljena od lokalnih i sezonskih namirnica. Ovdje tako možete pojesti brancina s povrćem, tunu na dva načina ili janjetinu, a u ponudi su i burgeri te doručak. Više informacija potražite na službenoj stranici i Instagram profilu.

Adresa: Ul. od Sigurate 4, 20000, Dubrovnik

MASSIMO COCKTAIL BAR

Korčula je posljednjih godina postala pravo hit odredište za ljetovanje, a tamošnji Massimo Cocktail Bar mjesto koje, zbog genijalnog pogleda, privlači već na prvu. Nalazi se u na samom vrhu Zakerjan kule, do bara se dolazi drvenim stepenicama i idealno je mjesto za ispijanje koktela uz zalazak sunca.

Adresa: Šetalište Petra Kanavelića, 20260, Korčula

SHE BIO BISTRO & ROOFTOP BAR

Nađete li se ovog ljeta u Šibeniku, nemojte propustiti odlazak u Bistro&Rooftop bar SHE. Naime, ovdje nude velik izbor vina, više nego zanimljivih koktela i slasnih vege zalogaja, a ono što nas je posebno iznenadilo jest i prilično dobra ponuda craft piva. Od Šibenske pivovare, preko Varionice, Garden Breweryja i Nove Runde pa sve do sjajnog Primarius piva, na ovom mjestu, vjerujemo, svatko će pronaći nešto za sebe. I sve to uz fantastičan pogled na Šibenik. Više informacija potražite na njihovom Instagram profilu i Facebook stranici.

Adresa: Zlarinski pro. 2, 22000, Šibenik

image
Izvor: Facebook
Bistro & Rooftop Bar She Facebook/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:30