(D)oživite sva osjetila!

Experience Crikvenica (Health & Outdoor)

promo 

Znate li kako izgleda kada se u jednome gradu svaki vikend otkriva novi sportsko – rekreativni doživljaj popraćen zdravom, kreativnom gastronomijom? Rivijera Crikvenica je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health & Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom, zdravu gastronomiju, istovremeno povezujući sve generacije.

Ugodna i blaga klima, spoj čistog morskog i planinskog zraka, kilometri šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pružaju brojne mogućnosti za opuštanje i aktivnosti uz more i u zelenom zaleđu Rivijere Crikvenice, i to u svako doba godine. Svi navedni aduti su motivacija za Experience Crikvenica (Health & Outdoor).

image

promo

14. i 15. svibnja nas čeka Biciklistički vikend - vožnja virtualnih biciklističkih utrka i 8. XC maraton Crikvenica koji se vozi kroz crikveničko - vinodolsku rivijeru. 21. i 22. svibnja spojit ćemo Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu.

Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i šetnji.

image

promo

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu. Na svoje će doći svi gastroljupci. Vjerujemo da će se i vama brzo pokrenuti "gastro-kotačić" na spomen nekih jela iz ponude, kao što su juha od brokule s prženim bademima, salata od dimljenog lososa s jogurtom i povrćem, rižini rezanci s piletinom i slatkim chili umakom ili kremasti rižoto sa šampinjonima, tikvicama, paprikama i aromatiziranim svježim sirom. Ako ste željni nesvakidašnjih okusa, svakako kušajte salatu s kozjim sirom i dresingom od meda i senfa, avokado na švedskom kruhu s poširanim žumanjkom prepelice i dimljeni tofu na kremi od cikle i wok povrću. Vaš će dan biti još slađi uz kolač od badema, meki sir sa sladoledom od vanilije, bademom i bučinim uljem, ili uz pohane jabuke s umakom od karamele. Psssst... više od ovoga nećemo otkrivati! Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

image

promo

image

promo

image

promo

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga.

image

promo

Posjetite Rivijeru Crikvenicu te uživajte na našem i vašem sportsko-rekreativnom i gastronomskom putovanju.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2022 18:21