RITAM SCENE

Zatvara se poznati zagrebački restoran ManO nakon više od 15 godina rada zbog renovacije

 Tomislav Kristo/Cropix
Vođenje kuhinje i inspirativna jela Matije Bogdana digli su restoran ManO do nove razine koju restoran nije dostigao nikad prije

Zagrebački restoran ManO zatvara svoja vrata od 1. studenog zbog renovacija oštećenja nastalih u potresu. Iz neslužbenih izvora saznali smo kako će se radovi izvoditi do proljeća 2023. godine kad bi ManO ponovno trebao otvoriti svoja vrata. ManO je za vrijeme glavnog chefa Matije Bogdana proživio svoje zlatno doba. Iako restoran radi preko 15 godina, ManO nikad nije bio toliko dobar kao za vrijeme vođenja Matije Bogdana u što smo se i sami uvjerili, a posljednju recenziju iz restorana ManO možete pročitati ovdje.

image
Tomislav Kristo/Cropix/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix

Osoblje restorana obavijestilo je goste putem društvenih mreža o zatvaranju lokala te ju prenosimo u cjelosti:

Poštovani gosti restorana ManO, želimo vas obavijestiti da se zbog oštećenja zadobivenih u razornim potresima na zgradi Gliptoteke u kojoj se nalazi Vaš i naš restoran, odlukom nadležnih tijela pokreće postupak cjelovite konstrukcijske obnove objekta. Radi izvođenja građevinskih radova na zgradi Gliptoteke privremeno će biti onemogućen rad restorana ManO, u vremenskom periodu od 01. studenog 2022. do konačnog završetka radova na obnovi objekta. Želimo Vam srdačno zahvaliti na vjernosti i ukazanom povjerenju u proteklom vremenu, te Vas molimo za razumijevanje razloga zbog kojih Vam privremeno nećemo biti u mogućnosti pružati gastronomske užitke i uslugu. Unaprijed se radujemo ponovnom susretu u obnovljenom prostoru, za koju prigodu se obvezujemo pripremiti još višu razinu gastronomske ponude, usluge i ambijenta, a o vremenu otvorenja ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Srdačno Vaši,

osoblje restorana ManO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:30