Kako smo ispekle, zagorjele i spasile Božić?

ZAGORENI KOLAČI SE MOGU SPASITI: Čovječuljak bez kojeg Božić ne može početi, a nije Djed Mraz!

Zagreb, 161215. Jarun. Pecenje bozicnih kolaca. Kuhaju Vana Babic i Anita Saric. Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Ispekle smo dva puna pleha božićnih čovječuljaka i uhvatile se u koštac s roladom!

snima: Veno Mušinović

foto: Biljana Gaurina

pripremile: Anita Šarić i Vana Babić

Primile smo se kuhače, nakupovale dovoljne zalihe začina i čokolade i bacile se na božićno pečenje kolača. Savjet: nemojte voditi razgovore oko božićne kupovine i savršenih poklona jer će vam keksi izgorjeti. Prvo provjerite imate li dovoljno badema ako po receptu idu u kolač jer rogač neće spasiti cijelu stvar. Sve je ipak ispalo jako fino jer nam je naš Goran (koji sjedi u firmi preko puta nas) dao teglicu domaćeg haskapa (vi možete kupiti bilo koju marmeladu).

Poruka: Sve se može spasiti uz malo mašte