16 GODINA KASNIJE

Simpatična Twitter objava o kuhanju iz njegove kuharice dobro nasmijala čak i Jamieja Olivera

Izvor
 Jamie Oliver Facebook
Možda vas potakne da i vi napokon obrišete prašinu sa svojih zaboravljenih kuharica

Nakon što je suprugu 2004. godine poklonila kuharicu Jamieja Olivera, svake godine na korice knjige upisivala je primjedbe na njezino nekorištenje. Njihova je kćer sve to zabilježila i objavila na Twitteru, a zatim dobila brilijantan odgovor samog Jamie Olivera.

Naime, Twitter korisnica Claudykin podijelila je fotografije kuharice na kojima se jasno vide ispisane pomalo razočaravajuće poruke njezine majke upućene njezinom ocu.

"Dragi moj Luc, kupila sam ti ovu kuharicu za Božić 2004. godine, sada je rujan 2005. godine i još uvijek mi ništa nisi skuhao. Pokreni se", glasila je prva poruka.

Poruke je ponavljala iz godine u godinu pa mu je tako 2006. zapisala kako je Luc napokon iskoristio knjigu za inspiraciju te kako se nada da će idući put u potpunosti slijediti neki od zapisanih recepata. Devet godina kasnije napisala je kako jednostavno odustaje, a 2019. njezin je suprug Luc napokon pripremio jelo po receptu Jamieja Olivera. U pitanju su bile okruglice s rižom.

Zadnja upisana poruka u knjizi bila je ona ostavljena 30. ožujka prošle godine, kada je koronavirus već uvelike ušao u naše živote, ali i kada je Luc još jednom posegnuo za kuharicom i skuhao večeru kojoj se njegova supruga iznimno veselila. Ovih je dana šaljivu prepisku svoje majke same sa sobom na koricama knjige na Twitteru podijelila njihova kćer.

Da bi priča bila još malo bolja, oko cijele se situacije oglasio i sam Jamie Oliver koji je objavu podijelio i kratko, ali simpatično komentirao: "Luc je na kraju ipak uspio!!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:04