LIJEPA GESTA

Restoran TAČ i Podravka izdvajaju sredstva za topli obrok u pučkim kuhinjama, evo kako pomoći

Ustupljena fotografija

 Ustupljena Fotografija/
I vi možete na jednostavan naći biti dio lijepe priče i tako podržati inicijativu da najugroženiji članovi društva imaju topli obrok

Podravka i poznati zagrebački Restoran TAČ odlučili su pomoći najpotrebitijima i uljepšati im najljepše razdoblje u godini. Ljudi slabijeg imovinskog stanja tako će se uoči Božića moći poslužiti toplim obrokom svakim danom između 12 i 23 sata, u jednoj od dvije zagrebačke pučke kuhinje – Sv. Duh i Sv. Josip.

U akciji mogu sudjelovati svi, a istovremeno, uživati u delicijama na kućici restorana TAČ. Na Fooling Around adventskom festivalu kod hotela Esplanade. Blagdanska akcija aktualna je svakoga dana, između 12 i 23 sata pa kupovinom adventske kobasice izdvajaju je sredstva za topli obrok u pučkoj kuhinji.

Nažalost, ima i onih koji ne mogu u potpunosti uživati u blagdanskom ugođaju i veselju, a ovo je jedan od načina da se pomogne potrebitima.

Podravka i Restoran TAČ pozivaju vas da podržite ovu suradnju sa srcem kako bi svi zajedno doprinijeli da najugroženiji članovi našeg društva imaju što ugodniji Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:08