IZGLEDA SJAJNO

Pogledajte prve fotografije sa snimanja serije o životu Julije Child, jedva je čekamo pogledati

 @hbomax Instagram/
Kako su komentirali kreatori serije, Sarah Lancashire sjajno se snašla u ulozi legendarne Julije Child

Novu seriju o životu legendarne Julije Child već smo spominjali, a sada su iz HBO-a odlučili objaviti i nekoliko fotografija sa snimanja serije "Julia". Kako je najavljeno, emitirat će se od 31. ožujka na platformi HBO Max, a pratit će život popularne chefice. U seriji će tako biti prikazan način na koji je utjecala na daljnji televizijski prikaz kuhanja, ali i živote brojnih Amerikanaca koji su zahvaljujući upravo njoj dobili uvid u jedan sasvim novi svijet francuske kuhinje.

Fotografije koje je najprije ekskluzivno objavio People Magazine, a onda na svojim društvenim mrežama i HBO, prikazuju Sarah Lancashire u ulozi Julije u različitim situacijama, a na fotografijama su i David Hyde Pierce koji glumi njezinog muža, Paula Childa, te druge zvijezde poput Bebe Neuwirth i Brittany Bradford.

Kako je najavio HBO, u seriji se obrađuju i teme poput feminizma te razvoja televizije, a velikim dijelom fokusira se i na uzbudljiv brak Paula i Julije.

Chris Keyser, jedan od kreatora serije, za People Magazine komentirao je kako je Julia Child promijenila naš pogled na hranu, oblikovala ideju o modernoj, samostalnoj ženi te kako je zanimljivo da je i 60 godina kasnije još uvijek je ne možemo izbaciti iz naših glava. Rekao je i kako smatra da je način na koji je Julia Child pristupala hrani zapravo pravi način na koji trebamo pristupati životu općenito.

"To je način na koji smo i radili ovu seriju – s velikim užitkom i veseljem i o velikom užitku i veselju", rekao je.

"Julia Child je bila daleko ispred svog vremena u gotovo svakom mogućem pogledu", rekao je Daniel Goldfarb, također jedan od kreatora serije, pa dodao kako je Sarah Lancashire u potpunosti oživjela duh same Julije te kako jedva čeka da je svijet vidi u toj ulozi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 14:46