RITAM GASTROSCENE

Massimo Bottura i Gucci otvaraju suvremeni talijanski restoran u Tokyju

Massimo Bottura
 Ustupljena Fotografija/
Krajem travnja u glavnom gradu Japana otvara se Gucci Osteria Tokyo i time se ostvaruje treća suradnja poznatog chefa i modne kuće

Gucci Osteria Tokyo, suvremeni talijanski restoran koji su stvorili vodeća svjetska luksuzna modna marka Gucci i svjetski poznati chef Massimo Bottura, trebao bi otvoriti svoja vrata u Ginzi 2021.

image
Osteria Francescana Official Page/


Smješten na zadnjem katu najnovije Guccijeve vodeće trgovine koja će se otvoriti 29. travnja - Gucci Osteriju Tokyo vodit će Massima Bottura u suradnji s Karime Lòpez, glavnom cheficom Gucci Osterije u Firenci. koji je dobio svoju prvu Michelinovu zvijezdu 2020. godine.

image
Karime Lopez
Ustupljena Fotografija/


Ovo će biti treća svjetska ekspozitura Gucci Osterije, od kojih se prva otvorila u siječnju 2018. u Firenci, a druga na Beverly Hillsu u Los Angelesu u veljači 2020. godine.

Gucci Osteria da Massimo Bottura niz je suvremenih restorana koji dijele iste vrijednosti pod zajedničkim nazivnikom Gucci Osteria. Smješteni u odabranim svjetskim gradovima, svaki slavi svoj vlastiti raznoliki i jedinstveni identitet, istodobno dijeleći kulinarsku filozofiju, a koja odiše kreativnošću, elegancijom, razigranošću i senzualnošću.

"Uvijek suvremen u svojoj sadašnjosti, ali uvijek vozi naprijed u budućnost" geslo je ove mondene kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:30