JEDI BOLJE!

Mario Krog, vlasnik fenomenalnog brenda Milk Bar, preuzeo je vođenje platforme Jedi.hr

 Tomislav Kristo/Cropix
Novo lice poznate platforme u kojoj se želi još više povezati male proivođače s krajnjim korisnicima

Sigurni smo da ste već čuli za Milk Bar kozje i kravlje jogurte i kefir, maslac i sireve, pa čak i smrznuti jogurt u kojem se uživalo ovog ljeta. Sve navedeno proizvodi Mario Krog i to na maloj farmi u Gornjoj Pačetini. Mlik Bar proizvodi itekako su se uspješno pozicionirali na tržištu zbog kvalitete i prepoznatljivosti. Mario Krog, naime, neprestano radi na novitetima koje je do sada, u sklopu svog OPG-a Milk bar, dostavljao na kućne adrese diljem Zagorja i Zagreba.

Kada se pojavila želja za širenjem, povezao se i s drugim malim proizvođačima pa u svoje dostave uključio i njih, a sada je napravio korak dalje, preuzeo vođenje platforme jedi.hr i odlučio cijelu stvar podići na još jednu višu razinu.

"Jedi.hr je platforma koja spaja male proizvođače direktno s kupcima. To znači da se mali OPG-ovi, proizvođači i tvrtke mogu registrirati i ponuditi proizvode lokalno prema vlastitoj zoni dostave. Ovaj servis je od samih početaka bio odskočna daska za Milk bar te je zapravo bio plan napraviti svoju vlastitu web stranicu, što sam na kraju i pokušao, ali se ispostavilo da je puno teže i kompliciranije nego što sam mislio, odnosno javljalo se sve više kupaca iz krajeva u koje nemamo dostavu. Kod jedi.hr sve funkcionira putem vlastitih zona dostave ucrtanih na karti", objasnio nam je Krog.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Rekao je i kako je kroz novi projekt napokon dobio priliku pokazati i druge talente pa tako čak i fotografije za druge proizvođače radi sam, a najdraže od svega mu je, kako kaže, što na ovaj način može pomoći i kolegama OPG-ovcima da plasiraju svoje proizvode i da za njih čuje još više potencijalnih kupaca. Plan mu je, dodaje, okupiti što veći broj proizvođača koji su se spremni modernizirati i zaprimati narudžbe online te lokalno sami dostavljati proizvode.

"Najviše bih volio da iz svakog djela hrvatske imamo paletu proizvoda koji se tamo distribuiraju. Tako da se svi koji žele mogu javiti, bitno je da su proizvodi autentični i domaći i da žele postati dio naše zajednice. Biram proizvođače za koje znam da imaju odličan proizvod, isprobam ga i to su sve ljudi u čiju proizvodnju i sam vjerujem", dodao je Mario Krog.

image
Milk Bar/

Ono najvažnije, na jedi.hr već sada možete pronaći najrazličitije proizvode istih takvih proizvođača. Nudi se tako ekološki uzgojeno povrće s OPG-a Slatko moje zeleno iz Donje Stubice, voće, povrće, orašasti plodovi i sjajan sok od mandarine neretvanskog OPG-a Medak, zatim aromatizirane soli Adorable, Razum med, Buzdovan cider, gljive s OPG-a Tomičić Igor, bučino ulje OPG Cesarec, ali i grickalice poput Granolarama granole, Fruit Moonsa koje proizvodi Fru Chef, Nutty by Maja barica, Gešenk orašastih plodova i Nutri Kulti zdravih krekera. Naravno, u ponudi su i Milk bar mliječni proizvodi među kojima posebno valja istaknuti Marijev sjajan kefir, ali i voćne jogurte.

image
Marko Miscevic/Cropix

Cijeli proces narudžbe domaćih proizvoda zapravo je prilično jednostavan, objasnio nam je Mario. Dovoljno je tek ulogirati se sa svojim podacima na stranicu, provjeriti što se nudi na vašem području i naručiti. Dostava se obavlja u dogovoru s proizvođačima, a u slučaju nedoumica, Mario kaže kako jedi.hr ima i prilično ažurnu chat podršku te kako na sva pitanja odgovara i putem Instagram profila jedi.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:28