PRAVA POSLASTICA

Kroštulin panettone od sada možete platiti i kriptovalutama, najavili i nove okuse

 Better Bread By Kroštula Facebook/
Najpopularniji panettone u gradu ponovno je u ponudi, evo gdje i kako ga možete kupiti

Kada su prije desetak dana u blagdansku ponudu ponovno uveli panettone, iz zanatske pekarnice Kroštula i ove su godine izazvali pravo oduševljenje među fanovima svojih proizvoda. U ovogodišnjoj ponudi za sada su dva klasika - panettone s kandiranim voćem te panettone s čokoladom (tamnom, mliječnom i kakaom), a iz Kroštule su najavili i skoro širenje ponude te nove okuse.

Svoj panettone inače rade s prirodnim kvascem i kvalitetnim sastojcima, a s obzirom na to da sama priprema traje i po nekoliko dana te je tijestu, kako kažu, potrebno posvetiti iznimno puno pažnje, cijena od 160 kuna za kilogram ovog popularnog talijanskog slatkog kruha s dodacima ne iznenađuje.

"Koliko god nas taj razmaženi panettone ubija jer doslovno moramo spavati u pogonu da bi on bio sretan, rupičast i prpošan, presretni smo što je od danas ponovno dostupan na našem web shopu i prodajnim mjestima. Konačno su naše molitve talijanskom bogu najskupljih sastojaka&interneta urodile plodom! Ovu sezonu otvaramo s dva klasika, kandiranim i čokoladnim, ali ubrzo slijede i nove, brutalne kombinacije okusa (u kojima se mi gušimo već danima pod izlikom testiranja)", objavili su.

Osim novih okusa koji tek dolaze, Kroštula je ove godine uvela i novost u vidu plaćanja kriptovalutama, kako su napisali na svom Instagram profilu.

"Hej ti vidoviti prijatelju koji si još davne 2013. kupio Bitcoin i sada skrivaš milijarde, došli su i tvoji dani! Na Kroštula web shopu sada možeš platiti svoj panettone u kripto valuti što je genijalno jer ćeš se za 10 godina moći pohvaliti da si kupio najskuplji panettone ikad. A osim kandiranog voća i čokolade ti još posebno dobiješ i komadiće blocka koji se, naravno, ne vide", napisali su.

Osim na njihovom web shopu, panettone možete kupiti i u Miva galeriji vina, Igomat delicijama, Fisheriji i Špeceraju u Zagrebu, Kroštula pekarnicama u Zadru i Pakoštanima, zatim u Destileriji Aura u Rijeci, u Romero Bread&Burger baru u Opatiju te u Oazi i Miva galeriji vina u Dubrovniku. Panettone možete naručiti i putem Wolta, u Invisible bakery by Kroštula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:25