SPOJIO IH JE RIŽOTO

Jedna od najpoznatijih tv chefica otkrila kako je započela prijateljstvo s Julijom Child

 @lidiabastianich Instagram
Poznata talijanska tv chefica Lidia Bastianich prisjetila se svog prvog susreta s velikom Julijom Child

Dvije najpoznatije televizijske chefice na svijetu, Lidia Bastianich i Julia Child, zapravo su dugi niz godina bile bliske prijateljice, a zbog gostovanja u Julijinom serijalu, Lidia je uskoro dobila svoj vlastiti, otkrila je ispod fotografije koju je nedavno objavila na svom Instagram profilu.

Naime, još 1993. godina Julia Child poželjela je učiti o pripremi pravog talijanskog rižota te u goste u svoju emisiju "Cooking With Master Chefs" pozvala cheficu Lidiu Bastianich. Dvije su se chefice odmah sprijateljile, a nekoliko godina nakon, 1998. godine, Bastianich je dobila i vlastitu kulinarsku emisiju. U jednom je intervjuu Bastianich otkrila kako je priča započela kada je Julia Child u njezinom restoranu po prvi puta isprobala pravi talijanski rižoto s gljivama te je zamolila da je nauči kako se priprema. Nakon toga, posjetila je Bastianich u njezinom domu, a potom je i ugostila u svojoj emisiji.

Lidia Bastianich poznata je postala upravo zbog pripreme autentičnih talijanskih jela na američkoj televiziji. Lice je brojnih televizijskih kulinarskih emisija, a samo neke od njih su "Lidia's Kitchen" i "Lidia's Italy". Njezine emisije mogu se pratiti i na domaćim kanalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:13