JEDVA ČEKAMO

Hit gastronomski serijal dobiva nastavak, s poznatim glumcem Italiju istražujemo i u 2022.

 @stanleytucci Instagram/Gmvozd/
Serijal "Stanley Tucci: Searching for Italy" uskoro kreće sa snimanjem nove sezone

Iako smo tek zakoračili u travanj, "Searching for Italy" poznatog holivudskog glumca Stanleyja Tuccija usudili bismo se već sada prozvati jednim od najpopularnijih gastronomskih serijala u 2021. godini. Naime, serijal u kojem glumac istražuje Italiju i donosi izvorne recepte za različite vrste tjestenine poput carbonare ili pasta a la norma, rižoto milanese, pizzu i druge talijanske specijalitete, nevjerojatnom je brzinom osvojio milijune gledatelja diljem svijeta pa je tako, kako piše CNN, već najavljeno snimanje nove sezone.

Tucci će u novoj sezoni istraživati nekoliko novih talijanskih regija, no iz CNN-a još nisu obznanili o kojim je mjestima riječ. Podsjećamo, u prvoj sezoni serijala glumac je gledatelje u šest nastavaka proveo kroz Napulj, Rim, Milano, Bolognu, Toskanu i Siciliju, upoznao s tamošnjim specijalitetima i približio kulturu uživanja u hrani kroz razgovore s poznatim chefovima, restoraterima, vinarima i drugim proizvođačima. Između ostalog, u talijanskom siru i tortelinima uživao je u društvu poznatog talijanskog chefa Massima Botture.

Mnogi popularnost Tuccijevog serijala pripisuju autentičnom prikazu talijanskog načina života, ali i jednostavnom karakteru samog glumca koji na simpatičan i pristupačan način na male ekrane donosi ono najbolje od Italije. Upravo se zato i sami nadamo kako će nova sezona na jednako zanimljiv način svijetu još malo približiti umjetnost koja stoji iza mnogima omiljene talijanske kuhinje.

Sve epizode i brojne isječke serijala "Stanley Tucci: Searching for Italy" možete pogledati na CNN-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:04