NOVI PROJEKT

Eminem otvorio restoran, na meniju ima samo tri jela, a ograničen je i broj mjesta za goste

 @stanistheone Instagram/
Restoran popularnog glazbenika temelji se na potpuno drugačijem konceptu od uobičajenih projekata njegovih kolega

Restoran poznatog glazbenika, pravim imenom Marshalla Mathersa, smješten je u manjem prostoru i uglavnom će funkcionirati kao mjesto s hranom za van, a sva jela na meniju bazirana su na špagetima, piše portal Food&Wine. Nosi naziv Mom's Spaghetti, a zanimljivo je dodati i kako je upravo naziv inspiriran jednom od njegovih najpopularnijih pjesama "Lose Yourself" u kojoj se isto jelo i spominje.



Glazbenik se inače već okušao u restoranskim vodama pa se tako još 2017. godine udružio s restoranskim lancem iz Detroita i napravio Mom's Spaghetti pop up restoran kako bi promovirao izlazak albuma Revival. Potom je prošle godine organizirao akciju u kojoj je dijelio jela s tjesteninom medicinskim radnicima u Detroitu, pri samom početku pandemije koronavirusa. Velika zainteresiranost javnosti tada ga je natjerala da još jednom razmisli o vlastitom restoranu i ovih je dana odlučio otvoriti mjesto koje poslužuje svega tri jela. U pitanju su Mom's Spaghetti za 9 dolara (oko 58 kn), zatim špageti s mesnim okruglicama za 12 dolara (oko 77 kn) te špageti sendvič za 11 dolara (oko 71 kn).

"Jako smo se zabavili radeći na ovom projektu zajedno s ekipom iz Union Jointsa, a i fanovi su reagirali više nego pozitivno", potvrdio je nedavno vijesti o otvaranju i Paul Rosenberg, Eminemov menadžer i dodao kako su prijašnji pop up projekti bili test koji ih je uvjerio da ima zainteresiranih za to da restoran bude otvoren kroz cijelu godinu.



Iako je sam restoran prilično malen i ima ograničen broj mjesta za goste, kako piše portal Food&Wine, na gornjem katu nalazi se još jedan prostor u sklopu kojeg gosti mogu kupiti proizvode na temu filma 8 Mile i Eminemove glazbe. Restoran Mom's Spaghetti otvoren je 29. rujna, a to je najavio i sam Eminem na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:20