DOBRE VIJESTI

Chef kuha doma ima novi projekt, pokreću podcast, a vodit će ga Mate Janković

 Marko Miscevic/cropix/
Domaći chefovi nastavljaju s novim projektima, ovog puta u pitanju je podcast gastronomske tematike

Nakon što je javnost mjesecima pratila njihov humanitaran rad i veliku pomoć mjestima pogođenim potresom, ali i kulinarske savjete koje redovito objavljuju na društvenim mrežama, ekipa iz Chef kuha doma najavila je novi projekt. Na Facebook profilu Chef kuha doma, naime, objavili su kako uskoro pokreću podcast te kako će ulogu voditelja preuzeti Mate Janković.

"Paz’ vamo, ekipo hedonistička, štovaoci kulta ića i pića, poklonici svekolikog kuhinjskog, duhovnog i inog uzdizanja na svim nivoima. Uskoro ćete doći na svoje. Radimo podcast! Budite pripravni, da ne kažemo budni", napisali su.

Dobro je spomenuti i kako je inicijativa Chef kuha doma, koju čine cijenjeni domaći chefovi Pero Savanović, Marin Rendić, Mate Janković, Ante Božikov, Hrvoje Zirojević, Belizar Miloš i drugi, nedavno pokrenula hvalevrijednu akciju u sklopu koje će jednoj mladoj chefici ili chefu omogućiti stipendiranje. Zainteresirani se mogu prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a odabrani kandidatkinja ili kandidat dobit će priliku svoje znanje usavršavati u tri poznata domaća restorana, Bistro Apetitu by Marin Rendić, Konobi Opat chefa Ante Božikova te u Baltazaru u kuhinji chefa Matije Bregeša. Kako su najavili, nakon roka od godinu dana, odabrana kandidatkinja ili kandidat moći će birati u kojem od navedenih restorana želi nastaviti graditi svoju karijeru.

Inicijativa Chef kuha doma s radom je krenula krajem ožujka prošle godine, a od tada su na svojim društvenim mrežama objavili već oko 100 videozapisa pripreme hrane, neki od njih pregledani su i više od milijun puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:56