NEOČEKIVANA POMOĆ

Video: Sarajlija u Tirolu šleperom zapao u snježnu mećavu, izvukao ga supersportski Nissan!

Isječak prikazuje kako GT-R izvlači kamion ljubljanskih registracija koristeći uže za vuču te kako zajednički savladavaju prijevoj

GT-R povlači Volvo kamion

 Youtube screenshot

Voziti šleper zimi po zasniježenim planinskim cestama Tirola u Austriji sigurno nije nimalo lak zadatak. Ponekad je neki prijevoj vrlo teško savladati pa treba imati i sreće, pa ipak, takvu je sreću imao vozač šlepera iz BiH.

Naime, koliko god to nevjerojatno zvučalo, u pomoć mu je pristigao vozač jednog od najpopularnijih super sportskih automobila Nissana GT-R, te je dobio prijeko potrebnu pomoć od tunirane "Godzille".

image

GT-R povlači Volvo kamion

Facebook screenshot

Video izvlačenja iz nevolje na zasniježenoj cesti na YouTube kanal je prenio korisnik schaefchen, a vlasnik GT-R-a potvrdio je da se vozač kamiona inače iz Sarajeva, namučio na jednoj strmoj skliskoj uzbrdici, te je odlučio pružiti ruku pomoći, ili što je prikladnije, pomoć snage motora i pogona 4x4 svog Nissana GT-R.

Isječak prikazuje kako GT-R izvlači Volvo kamion ljubljanskih registracija koristeći uže za vuču te kako zajedničkim snagama savladavaju prijevoj.

Premda bi neki rekli kako je u pitanju reklamni štos koji bi trebao privući pozornost na mrežama, želimo vjerovati da je vozač kamiona imao sreće i koristi od dodatnih konja sprijeda.

Nissan GT-R iz videa preradio je specijalist Madisma Performance te podigao snagu 3,8-litrenog V6 twin-turbo motora varijante Nismo sa serijskih 600 KS na enormnih 1000 KS. Čudesni Japanac koji se proizvodi još od 2007. godine dosad je stekao mega popularnost diljem svijeta zahvaljujući svom nasljeđu i potencijalu tuninga, a nedavno je proglašen i najpopularnijim automobilom na društvenim mrežama. Prava ikona, koja očigledno može korisiti i u ovakvim situacijama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:49