FILMOGRAFIJA

Video: Porsche i Tom Cruise ponovno zajedno u najnovijem nastavku Top Guna ‘Maverick‘

Najavljen je novi datum izlaska u svibnju ove godine, a Paramount Pictures i Porsche su uvjereni da je ovaj puta to zaista to

Top Gun: Maverick

 YouTube Screenshot

Ako vam se čini da je prošla vječnost otkako je najavljen najnoviji nastavak Top Guna s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi iz 1986. godine, to je zato što, na neki način, i je. Dugogodišnji projekt u kina je trebao stići još 2019. godine, ali je već nekoliko puta odgođen zbog pandemije koronavirusa.

image

Top Gun: Maverick

YouTube Screenshot

Sada je najavljen novi datum izlaska u svibnju ove godine, a Paramount Pictures i partner/sponzor Porsche su uvjereni da je ovaj puta to zaista to. Zapravo, toliko su uvjereni da su složili 30-sekundnu najavu za film, koji hrabro najavljuje Porsche i Tom Cruisea opet zajedno.

image

Top Gun: Maverick

YouTube Screenshot

Najava je objavljena ovog vikenda tijekom Super Bowla LVI, a možete je pogledati u nastavku. Kratka je do te mjere da ne možete ni reći koja snimka je skinuta iz filma, a koja je Porscheova vlastita. Ideja je u svakom slučaju vrlo jasna: Porsche i Tom Cruise žele da ponovno osjetite 'potrebu za brzinom'.

Povezanost između njih dvoje seže do originalnog filma iz 1986. godine s Charliejem (Kelly McGillis) koja vozi prekrasan crni Porsche Speedster iz 1958. godine. Vrlo poseban srebrni 911 pojavit će se u nastavku 'Maverick', kao što je prikazano u posljednjem kadru u najavi, s Tomom Cruiseom i Jennifer Connelly.

image

Top Gun: Maverick

YouTube Screenshot

U režiji Josepha Kosinskog, Top Gun: Maverick preuzima priču više od tri desetljeća nakon događaja u originalnom filmu, tako da je Maverick sada stariji, ali ne osobito mudriji. Još uvijek je probni pilot, obučava diplomce Top Guna, i 'suočen je s neizvjesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 03:52