Pokvario se

Video: Pogledajte zastrašujući trenutak u kojem vlak udara u zaglavljeni autobus na prijelazu

Zastrašujuća nesreća dogodila se prošlog ponedjeljka u Nizozemskoj, kada je vlak prepolovio gradski autobus

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Zastrašujuća nesreća dogodila se prošlog ponedjeljka u Nizozemskoj, kada je vlak prepolovio gradski autobus. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih jer u autobusu nije bilo putnika, a vozač je prošao neozlijeđen iako je bio u šoku.

U videu koji je na YouTube postavio korisnik Hart van Nederland, možemo vidjeti vozilo zaglavljeno na željezničkom prijelazu u području Bergen op Zoom. Prazan autobus je nakon završetka smjene išao u garažu kada se pokvario na najgorem mogućem mjestu – tračnicama. 67-godišnji vozač autobusa je istrčao, ali je bilo prekasno da se vlak zaustavi.

Trepćuća crvena svjetla i barijere signalizirali su da se vlak približava. Bez dovoljno prostora za kočenje vlaka, nesreća je bila neizbježna. Silina sudara prepolovila je autobus kao da je napravljen od kartona. Krhotine su letjele na sve strane, a prozori su razbijeni.

Drugi video koji je snimio vozač VW-a koji se zatekao na licu mjesta prikazuje stražnji kraj troosovinskog autobusa kako je odvojen od prednjeg dijela. Srećom, svih 85 putnika koji su bili u vlaku nisu ozlijeđeni, nastavili su putovanje autobusom nakon što su ih pregledali bolničari.

Kako javlja lokalna novinska agencija AD, vlak je iskočio iz tračnica, a na tračnicama je došlo do oštećenja. Oštećena je i infrastruktura.

Lokalne vlasti su rekle da će im trebati tri dana da poprave štetu prije nego što linija od Roosendaala do Bergen op Zooma i do Zeelanda ponovno počne prometovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:01