PRVE VOŽNJE

VIDEO: Pogledajte kako novi VW Golf 8 GTI na njemačkoj autocesti juri do 265 km/h!

Na YouTubeu su osvanuli prvi videi u kojim se može vidjeti papreni 245 KS snažan hot hatch sa potpisom Volkswagena u akciji
VW Golf GTI
 Automann TV

Volkswagen je novi Golf 8 GTI trebao predstaviti u Ženevi, no zbog cijele situacije oko koronavirusa premijera je na kraju naravno bila digitalna. Ipak, sada je došlo vrijeme za registraciju prvih testnih primjeraka, a na YouTubeu je moguće naći i video isječke prvih YouTubera koji su dobili priliku sjesti za upravljač i testirati granice ovog novog paprenog Golfa. Krenimo od najvažnije stavke – motorizacije. GTI ispod poklopca skriva 2,0-litreni TSI motor snage 245 KS uz 370 Nm okretnog momenta. Dolazi u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili opcijskim 7-stupanjskim DSG mjenjačem.

A kako to izgleda u praksi može se vidjeti iz dva različita video zapisa u kojima možemo vidjeti Golf 8 GTI sa ručnim mjenjačem te Golf 8 GTI sa automatskim DSG mjenjačem. Pogledajte kako izgledaju ubrzanja do stotke, ubrzanja od 100 km/h do 200 km/h te jurnjava sve do 265 km/h:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:41