WELLNESS

Video: Ovo bi trebalo isprobati, novi Audi A8 masira stopala putnika na stražnjem sjedalu!

U najnovijem videozapisu Autogefuhla imamo priliku vidjeti A8 L, jednog od najluksuznijih vozila na tržištu

2022 Audi A8 L

 YouTube Screenshot

Audi je nedavno skinuo veo s najnovijeg A8, a YouTube kanal Autogefuhl ga je imao priliku osobno provjeriti. Facelift Audijeve perjanice utemeljen je na modelu četvrte generacije koji je predstavljen 2017. godine, a očekuje se da će ostati na tržištu do 2024., do dolaska električne verzije.

Najnoviji A8 na određenim tržištima nudit će se u standardnoj izvedbi te izvedbi s dugim međuosovinskim razmakom. Obični model brojit će 5,19 metara u dužini, dok će A8 L biti nešto duži (5,32 metra). Kina će dobiti još duži A8 L Horch koji će biti dugačak 5,45 metra.

image

2022 Audi A8 L

YouTube Screenshot

U najnovijem videozapisu Autogefuhla imamo priliku vidjeti A8 L u punoj opremi, što ga čini jednim od najluksuznijih vozila na tržištu. Među ključnim značajkama u unutrašnjosti su 10,1-inčni digitalni ekran instrument table, 8,6-inčni zaslon infotainmenta te Bang & Olufsen audio sustav s pojačalom od 1920 W i čak 23 zvučnika.

image

2022 Audi A8 L

YouTube Screenshot

Najduži dio videozapisa odlazi na stražnja sjedala gdje će putnici, kao i u mnogim drugim luksuznim limuzinama, moći pomaknuti suvozačevo sjedalo naprijed i ispružiti noge. Ono što je posebno zanimljivo je stražnji dio suvozačevog sjedala koji ima jastučić s funkcijom grijanja i masaže. Tu je i opcija biranja veličine stopala kako bi iskustvo masaže bilo još bolje.

image

2022 Audi A8 L

YouTube Screenshot

Prodaja novog Audija A8 diljem Europe počet će u prosincu, a na drugim tržištima, poput SAD-a, Kine, Kanade i Južne Koreje očekuje se početkom sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:14