POSEBNA KREACIJA

Video: Nekadašnji nogometni idol sjeo za volan novog Maseratija MC20 u bojama Miami Uniteda

Zajedno s Maseratijem odlučio se za kombinaciju crne nijanse i ružičastih akcenata koje nosi nogometni klub - Miami United FC

Maserati MC20 Fuoriserie i David Beckham

 Maserati

Kao i većina proizvođača luksuznih automobila, Maserati nudi vrhunski program za personalizaciju, koji se u ovom slučaju naziva Maserati Fuoriserie. Njegov posljednji klijent je David Beckham, koji je odlučio pokazati svoju kreaciju svijetu.

'Oduvijek sam bio auto entuzijast, tako da je biti dio dizajna i stvaranja mog MC20 kroz Fuoriserie program bilo nevjerojatno iskustvo. Automobili se odnose na individualni ukus bilo da se radi o modelu, boji ili malim osobnim detaljima u kabini', rekao je Beckham.

image

Maserati MC20 Fuoriserie i David Beckham

Maserati

Beckhamov Maserati MC20 Fuoriserie Edition inspiriran je njegovim nogometnim klubom Miami United FC. Zajedno s proizvođačem automobila odlučio se za kombinaciju crne nijanse i ružičastih akcenata koje nosi nogometni klub.

Kombinacija boja nije jedino čime se Beckham igrao, jer se međuigra sjajnih i mat površina međusobno nadopunjava kako bi kompleti dobili dodatnu vizualnu privlačnost. To je značajka koju je Maserati uspio rekreirati za Beckhamov automobil.

image

Maserati MC20 Fuoriserie i David Beckham

Maserati

Naime, karoserija je završena u sjajnom crnom tonu, koji je napravljen u kontrastu s logotipom trozupca na rešetki i C-stupovima, koji su završeni u mat crnoj boji. Maseratijev natpis na stražnjoj strani također je završen u crnoj boji, iako je oznaka MC20 na vratima završena pastelno ružičastom bojom, kao i Brembo kočione čeljusti.

image

Maserati MC20 Fuoriserie i David Beckham

Maserati

Ista tema nastavlja se u kabini, gdje su koža i alcantara dovršeni u crnoj boji s kontrastnim ružičastim šavovima. Nasloni su presvučeni alcantarom s laserskom gravurom, dok su nasloni za glavu dobili trodimenzionalni pastelno ružičasti vez.

Na središnjem tunelu između sjedala vidimo personaliziranu natpisnu pločicu sa sjajnim-mat efektom. Uz logo trozupca, natpis Maserati Fuoriserie je ružičast, dok se pri dnu pojavljuju riječi 'Za Davida' u aluminiju.

image

Maserati MC20 Fuoriserie i David Beckham

Maserati

'Bilo je nevjerojatno surađivati s timom Maseratija i dizajnerima na stvaranju ovog jedinstvenog automobila koji je inspiriran mojim drugim domom – Miamijem, i mojim tamošnjim nogometnim klubom', rekao je Beckham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:59