BOLI ZA GLEDATI

Video: Bez milosti, modificirani BMW M3 Touring izrađen od ukradenih dijelova završio ‘u preši‘

Problemi vlasnika počeli su nakon što je policija saznala da je registarska oznaka automobila ima upisan dizelski motor Serije 3
Modificirani BMW M3 Touring (F80)
 YouTube Screenshot

Svjetlozeleni 'BMW M3 Touring' završio je na drobilištu nakon što je policija Velike Britanije otkrila kako je izgrađen od raznih dijelova ukradenih M3. Iako BMW trenutno radi na Touring izvedbi trenutne generacije M3, nije ponudio karavansku izvedbu sa M3 značkom na generaciji F80.

image
Modificirani BMW M3 Touring (F80)
YouTube Screenshot

Unatoč tome, vlasnik ovog automobila odlučio je sam izgraditi vlastiti M3, na temelju regularne Serije 3 Touring. Njegovi problemi počeli su nakon što su britanske vlasti posumnjale da 'nešto smrdi' kad su shvatile da je registarska oznaka ima upisan dizelski motor Serije 3.

image
Modificirani BMW M3 Touring (F80)
YouTube Screenshot

Nakon pretrage automobila, policija je shvatila da je osim eksterijera automobil dobio cijeli pogonski sklop M3. Daljnja istraživanja ukazala su na to da su komponente automobila ukradena s četiri druge Serije 3, uključujući dva M3.

U videozapisu objavljenom na YouTubeu, prometni policajac West Midlandsa otkrio je da motor i drugi pogonski dijelovi pronađeni u automobilu potječu iz druga dva M3 koja su ukradena u lokalnom području. Prvi od njih prijavljen je kao ukraden 30. ožujka 2018. godine u Sutton Coldfieldu, dok je drugi ukraden 30. rujna 2019. godine u Wolverhamptonu.

image
Modificirani BMW M3 Touring (F80)
YouTube Screenshot

'Ovaj BMW izvana je izgledao sjajno, posebice limarija, ali varovi ispod karoserije bili su strukturno nesigurni. Sloj boje neće vam spasiti život u sudaru.Tko god je izgradio ovaj automobil, uložio je znatne napore da pokuša sakriti njegov pravi identitet. Brojevi šasije su izbrušeni i tvorničke naljepnice uklonjene, ali imamo stručne ispitivače vozila koji koriste napredne tehnike za prevladavanje ovih prepreka', izjavio je Mark Wheaver iz Policijske udruge za centralne autoceste.

Unatoč trudu 'vlasnika' da sakrije identitet automobila, ili bolje reći identitete, modificirani M3 Touring završio je na drobilištu, a unatoč činjenici da tako nalaže zakon Velike Britanije, prizor je bolan za vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:13