pogledajte VIDEO

Vatrena test vožnja: Otišao na drugi kraj svijeta po kultni Ferrari F355 pa umalo izgubio život

Probne vožnje su važne, ali ponekad mogu završiti u suzama, kao što je Tarek Salah nedavno otkrio dok se vozio u Ferrariju F355

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Probne vožnje su važne, ali ponekad mogu završiti u suzama, kao što je Tarek Salah nedavno otkrio dok se vozio u Ferrariju F355 kojeg je planirao kupiti.

Nakon što je iz Los Angelesa otputovao u francuski Marseilles kako bi testirao automobil, bio je razumljivo uzbuđen. Nažalost, dok je sjedio na suvozačevom mjestu na autocesti, Ferrari se samo počeo dimiti prije nego što je izgorio do temelja.

Na početku videa Tarek objašnjava kako je njegov san "voziti F355 po ulicama Francuske". Salah primjećuje kako je Ferrari "vrlo dobro održavan primjerak kojeg je čuvao vrlo pedantan entuzijast" koji ga je godinama posjedovao.

Završen u srebrnoj boji, imao je karbonska sportska sjedala, koja su vrlo tražena među kolekcionarima.

S obzirom na to da je proizveden 1994. godine, riječ je o ranom primjerku tog modela koji je se proizvodio od 1994. do 1999. godine. Iako nije jasno što je točno pošlo po zlu u ovom videu, možda je krivo curenje goriva. Salah u videu kaže da je osjetio miris benzina dok su bili na autocesti, ali je pretpostavio da je za Ferrari to normalno.

Nekoliko trenutaka kasnije drugi vozač im je mahao da stanu, upozoravajući ih da se iz automobila jako dimi. Ironično, Ferrari se vozio kako bi se utvrdilo da je s njim sve u redu. Nesretan podsjetnik na to koliko brzo vatra može progutati automobil je snimka posljedice požara na ovom F355. Barem su svi prošli sigurno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:19