VIDEOIGRE

U svom najboljem izdanju na asfaltu Meksika: Forza Horizon 5 je tu i očekivano je sjajna igra

Raznolik teren Meksika nakon izlaska igre je u početku bio pomalo kritiziran, ali sada je sve sjelo na svoje mjesto...

Forza Horizon 5

 Microsoft

Nakon duge 3 godine, serijal Forze Horizon se vraća s potpuno novim dijelom, te doznajemo kako je sjajan. Forza Horizon 5 'na police' stiže ovog tjedna, a ekipa iz Auto Bloga je već imala priliku isprobati meksički asfalt.

image

Forza Horizon 5

Microsoft

Forza Horizon je u svakom svojem nastavku bila dobra, zbog čega nije iznenađujuće što je 'petica' najbolja do sada. 'Uglavnom znate što dobivate: zabavno trkaće iskustvo nalik arkadama sa zanimljivim otvorenim svijetom i mnoštvom automobila koje možete birati'. U najnovijem nastavku formula se ne mijenja, već samo poboljšava. 'Forza Horizon 5 prilagođava sve najbolje stvari od svojih prethodnika i stavlja ih u novo, sjajno i vrlo zabavno pakiranje', navode iz Auto Bloga.

image

Forza Horizon 5

Microsoft

Nakon što prvi puta pokrenete igru, odmah ćete se naći u nekim 'tutorijal' utrkama s Corvettom Stingray, Ford Broncom ili Toyotom GR Suprom. Tutorijal završava epskom utrkom prilikom koje ste za upravljačem Mercedesa AMG-1. Nakon ovog uvoda, možete početi istraživati Meksiko.

image

Forza Horizon 5

Microsoft

Raznolik teren Meksika nakon otkrivanja je u početku bio pomalo kritiziran, 'ali ako nas pitate pokazalo se da je to upravo dašak svježeg zraka koji je igri bio potreban da se razlikuje od pomalo mračnih, čak i simpatičnih okruženja Engleske u Forzi Horizon 4'. Meksiko je pun pustinja, tropskih obala, starih gradova, močvara, a tu je još i mnogo toga.

image

Forza Horizon 5

Microsoft

'Sama mehanika vrlo je slična onoj u FH4. Sve se osjeća i izgleda sjajno. Tu je još uvijek Horizon Festival čiji vas navijači ohrabruju na svakom koraku. Još uvijek možete podešavati i modificirati svoja vozila. Čini se kako su zastavice kontrolnih točaka u FH5 malo popustljivije od onih u FH4, što je svakako dobrodošla promjena'.

Forza Horizon 5 bit će besplatno dostupna uz pretplatu na Microsoft Game Pass. Budući da su praznici pred vratima, ovo bi mogla biti najbolja igra koju možemo preporučiti svim petrolheadovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:33