SNAĐI SE, DRUŽE

Tko kaže da kabrioleti nisu praktični? Pogledajte ovaj Renault Megane CC u kišnoj ‘akciji‘...

Iako na prvi pogled sve izgleda sigurno, te malo blesavo, cijevi bi se u svakom trenutku mogle prevrnuti i udariti u drugi auto
Renault Megane CC prevozi PVC cijevi
 YouTube Screenshot

Kabrioleti imaju reputaciju nepraktičnosti, ali čini se da spuštanjem krova dobivate neograničeni prostor u visinu. Videozapis snimljen u rumunjskoj Craiovi to dokazuje, prikazujući Renault Megane CC kako prevozi čak pet ogromnih PVC cijevi.

Čini se kako čak ni kiša nije spriječila vozača da spusti metalni krov kako bi napravio mjesta za svoj teret. Nadzorna kamera na automobilu koji se našao uz kabrioleta snimio je cijelu situaciju. Iako se cijevi čine dobro pričvršćenima jer, dok vozač prolazi gradskim ulicama uopće ne pomiču, moramo priznati kako ovo uopće ne izgleda kao dobra ideja. Nešto bi jednostavno moglo poći po zlu.

Iako na prvi pogled sve izgleda sigurno, te malo blesavo, cijevi bi se u svakom trenutku mogle prevrnuti i udariti u drugi automobili, ili još gore, ozlijediti vozača ili obližnjeg pješaka. Uz to, ne možemo ne primijetiti nedostatak korištenja indikatora smjera za najavljivanje svog sljedećeg 'manevra', što dodatno povećava rizik od nesreće.

Uz sve ovo, tu je i kiša, koja iako se ne čini toliko strašnom, svakako je mogla uzrokovati oštećenja u kabini ovog Meganea. Iako ne možemo vidjeti je li policija zaustavila vozača, on bi svakako mogao biti u nevoljama. Naime, videozapis se emitirao na najvećem rumunjskom kanalu za vijesti, a registarske oznake Meganea su jasno vidljive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:23