VIDEO

Samo da je digao ‘ručnu‘: Honda skliznula s litice u vodu, udarila u stijene

Vlasti za nesreću krive "nemarno parkiranje" jer je automobil bio preblizu vodopadima

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Parkiranje u blizini vodenih površina obično je sigurno, sve dok se držite na sigurnoj udaljenosti i ne zaboravite povući ručnu kočnicu. Nažalost, to nije bio slučaj s Hondom Brio u Indiji, koja se otkotrljala u jezero dovodeći u opasnost živote oca i njegove 12-godišnje kćeri.

Srećom, ljudi su bili tu da ih spase od utapanja, dok je gradski automobil polako tonuo u pozadini. Snimka s mjesta događaja koja je podijeljena na Redditu i Twitteru prikazuje zastrašujući trenutak kada se mala Honda otkotrlja s litice i pljusne u vodu nakon što udari u stijene. Na leđa je pao i muškarac koji je pokušavao zaustaviti vozilo, za dlaku izbjegavši stijene.

Kći vozača se može čuti kako vrišti od strah dok neki od šokiranih prolaznika žure u pomoć. Kako javlja Times Now, incident se dogodio na vodopadu Lodhia Kund u regiji Madhya Pradesh u Indiji. Prema riječima svjedoka koji je snimio video, automobil se počeo kotrljati nakon što mu je prtljažnik naglo zatvoren, navodno jer ručna kočnica nije bila dobro povučena.

Vlasti za incident krive "nemarno parkiranje" jer vozilo nije smjelo biti tako blizu ruba litice. Ovo nije prvi put da se ovakva nesreća događa na slapovima koji u ovo doba godine privlače veliki broj turista. Srećom, ovoga puta nije bilo žrtava niti teže ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:10