VIDEOIGRE

Raznolika glazba, automobilska kultura, mnogo utrkivanja: Evo što nas čeka u Gran Turismu 7!

Za početak, Gran Turismo 7 uključivat će preko 400 automobila i 34 lokacije s više od 90 različitih rasporeda staza...

Gran Turismo 7

 YouTube Screenshot

Posljednji nastavak Gran Turisma predstavljen je za PlayStation 4 2017. godine. Prošlo je pet dugih godina, ali sljedećeg mjeseca, najnoviji Gran Turismo 7 stiže na PS4, ali i novi PS5 koji će pridonijeti vizualnog iskustvu igre. Sony Interactive Entertainment predstavio je igru na svom nedavnom događaju State of Play, razgovarajući o njezinim značajkama u 30-minutnom videozapisu ispod.

Za početak, Gran Turismo 7 uključivat će preko 400 automobila i 34 lokacije s više od 90 različitih rasporeda staza, ali tu je još mnogo toga. Utrke su temeljni dio igre, ali automobilska kultura bit će bitan faktor. Nova Cafe lokacija u igru unosi automobilsku povijest i dizajn u prvi plan, dok na odabranim lokacijama možete zaraditi ispunjavajući specifične izazove.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Gran Turismo 7 također stiže s dvije nove značajke – Music Rally i Music Replay. Music Replay će montirati vaše videozapise utrka u nove i zanimljive kadrove temeljene na glazbi, s različitim efektima, kutevima kamere i pokretima temeljenima na ritmu. U Music Rallyju, morat ćete voziti na način koji odgovara ritmu glazbe.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Tuning se vraća sa širokim rasponom dodataka, uključujući poboljšane performanse i aerodinamičke dijelove, poput stražnjeg krila i bodykit kompleta. Ostale nadogradnje prikazane u videozapisu uključujuću regulator balansa kočnica, trkaći ispušni razvodnik, središnji diferencijal s vektorskim zakretnim momentom... Igra će ponuditi nove automobile od preko 50 proizvođača i salon rabljenih automobila gdje igrači mogu kupiti modele s popustom.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Sonyjev video samo je 'zagrebao površinu' onoga što Gran Turismo 7 može ponuditi. Postoje važni temeljni sustavi koji rade zajedno kako bi simulirali trkaće iskustvo u stvarnom svijetu, a ta pozornost na detalje nadilazi mehaniku utrkivanja, koristeći detaljne podatke za vrijeme, noć, i još mnogo toga. Igra za dvije PlayStation konzole stiže 4. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:23