OSTVARIO SAN

Poput Šime Vrsaljka i slavni nogometaš Intera se na Instagramu pohvalio nabavkom prastarog Fiata!

Da stara Panda među nogometašima postaje "must have" talijanski automobilčić sada potvrđuje i čileanac Arturo Vidal
Vidal i Panda
 Instagram kingarturo23oficial

Oni imaju sve u svojim garažama, neki i po nekoliko primjeraka Ferrarija, Bentleya, Mercedesa, Lamborghinija... Liste supersportskih i luksuznih automobila brojnih nogometaša su poduže, no u posljednje vrijeme čini se da je među milijunašima sa zelenih travnjaka posjedovanje prve generacije klasične Fiat Pande, stare i više od trideset godina, postalo stvar prestiža.

Podsjetimo, početkom godine hrvatski reprezentativac i branič Atletica iz Madrida Šime Vrsaljko se na Instagramu pohvalio kako je sa suigračima Francuzom Thomasom Lemarom i Belgijcem Yannickom Carrascom na trening kluba u kamp stigao četvrt stoljeća starom Fiat Pandom 4x4. Složit ćete se, definitivno je riječ o automobilu po svemu daleko od uobičajenih superautomobila nogometaša.

Da stara Panda među nogometašima postaje "must have" talijanski automobilčić sada potvrđuje i čileanac Arturo Vidal, trenutno igrač Intera iz Milana (igrao i u Juventusu, Bayernu i Barceloni), koji se također na Instagramu pohvalio svojim primjerkom.

"Konačno je stigao poklon, moji snovi su ispunjeni, godinama sam čekao da ga dobijem", napisao je Vidal u objavi s videom u kojem vozi Pandu, a objavio je i fotografije na kojim Panda zauzima počasno mjesto u njegovom voznom parku, između skupocjenih Mercedesa G-Klase i Ferrarija.

Nogometaš zaključuje kako mu je život puno dao i da je sretan s malim stvarima pa će odsad na treninge odlaziti u 2000 eura vrijednoj Fiatovoj kultnoj "kutiji". Nema sumnje, stara jednostavna Panda, kako na svom početku, a naročito danas kad je već pravi oldtimer posjeduje upečatljivi "cool faktor".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:11