ŠTO JE MISLILA?

Policija to ne pamti: S bocom viskija u ruci vozila autić za golf terene autocestom

Jedan vozač ju je svojim kamionom usmjerio na zaustavnu traku te joj oduzeo ključeve kako ne bi nastavila

Pijana vozačica

 Youtube screenshot Fox 35 Orlando

Mnogi vole vožnju u autićima za golf terene po prekrasnoj zelenoj travi, a slična vozila dobro služe za transport u nekim luksuznim hotelima i turističkim naseljima.

Ipak, nikako nisu namijenjena za vožnju autocestom. To je na teži način naučila jedna žena u Floridi koja se malim električnim vozilom uputila na prometnu autocestu.

Događaj se zbio ranije ovog mjeseca, a ženu je policija uhvatila kako autić za golf terene vozi po autocesti na području Brevard Countya u Floridi. Da bi stvari bile još gore žena je bila prilično alkoholizirana.

Neobično vozilo prijavili su drugi vozači, a policija je reagirala odmah po dojavi. No da se u međuvremenu ne bi dogodilo nešto gore pobrinuo se jedan savjesni vozač kamiona koji je primijetio da je žena toliko pijana da je izgledalo kao da će se upravo onesvijestiti, javlja Fox 35 Orlando.

Vozač ju je nježno svojim kamionom usmjerio na zaustavnu traku te joj oduzeo ključeve vozila kako ne bi nastavila s opasnom vožnjom.

Policija je uskoro stigla na mjesto događaja te nakon razgovora s vozačicom saznala kako je ona smatrala da je potpuno normalno i dozvoljeno voziti autić za golf na autocesti. U razgovoru su primijetili kako joj "se petlja jezik" te primijetili da ima otvorenu bocu Whiskeya Jack Daniel’s u svojoj torbici.

Na snimci policijskog postupanja vidljivo je kako se 58-godišnja vozačica opirala uhićenju. Smjestili su je u pritvor i očekuje je kazna za vožnju pod utjecajem alkohola i opiranje policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:30