PLATI PA KORISTI

‘Ova značajka nije plaćena‘: Vlasnik Audija Q4 e-trona pokušao upaliti klimu pa ostao u šoku

‘Prazni prekidači nisu nepristojni‘, napisao je vlasnik na Redditu uz objavu. ‘Ovaj me samo podsjeća da sam škrt‘

Audi Q4 E-tron

 Reddit screenshot

Vlasnik Audija Q4 E-Trona primio je neočekivanu poruku na svom infotainment sustavu nakon što je pritisnuo gumb na instrument ploči za značajku koju nije kupio. Video koji prikazuje kako vozač pritišće tipku za kontrolu klime, samo kako bi na zaslonu infotainmenta dobio poruku "Ova funkcija nije kupljena", objavljen je na Redditu.

image

Audi Q4 E-tron

Audi

Audi u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji nudi trozonsku klimatizaciju u osnovnoj izvedbi, no u Danskoj, odakle je vlasnik, trozonska klimatizacija košta preračunato dodatnih 5114 kuna.

Vlasnik nije doplatio, ali nije očekivao da će primiti poruku ako pokuša pritisnuti gumb. Nekada bi proizvođač samo ostavio prazan gumb gdje bi funkcija trebala biti smještena na višim razinama opcije, ali čini se da je Audi odlučio pokazati vozačima što propuštaju.

image

Audi Q4 E-tron

Audi

Očito je vlasnik znao da opcija nije dostupna, jer je naručio vozilo kao novo. "Prazni prekidači nisu nepristojni", napisao je na Redditu uz objavu. "Ovaj me podsjeća da sam škrt". Objavu možete vidjeti OVDJE.

Osim što je ta poruka iritantna, mogla bi se protumačiti i kao propuštena prilika za Audi da dodatno proda stvari. Mnoga nova vozila sposobna su primati ažuriranja online, a Q4 E-tronu je možda nedostajao samo jedan kod kako bi dobio značajku. Tko zna, da je poruka bila ljubaznija, možda je vozač mogao doći u iskušenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:01