pogledajte VIDEO

Ova Honda Accord iz 1990. prešla je 1,6 milijuna kilometara: ‘Još ima originalni motor i mjenjač‘

Honda je Joeu dala novi automobil kad je od njega otkupila Accord, kao nagradu za predanosti da je zadrži na cesti

1990. Honda Accord

 YouTube Screenshot

Dobro održavani automobili s velikom kilometražom uvijek su fascinantni kako zbog mehaničke izdržljivosti tako i zbog predanosti vlasnika da ih zadrži na cesti. Honda to očito razumije jer je nedavno otkupila Accord iz 1990. s više od 1,6 milijuna prijeđenih kilometara.

Momak po imenu Joe kupio je ovaj rabljeni Accord kad je već prešao 120.000 kilometara. Radio je za Hondu i vozio automobil od zastupništva do zastupništva diljem SAD-a.

Danas limuzina još uvijek ima originalni motor i mjenjač. No, bilo je mnogo održavanja tijekom godina, uključujući 185 izmjena ulja u motoru, 31 promjenu ulja u getribi, 9 zupčastih remena i 13 kompleta kočionih pakni. Joe ima sve račune.

Honda je malo lakirala i popravila karoseriju na automobilu nakon što ga je kupila. Unutrašnjost je malo pohabana, ali izgleda dobro. Plastika na upravljaču je postala mekana, a tkanina ima nešto oštećenja. No, vidjeli smo automobile s puno manje kilometara koji izgledaju puno gore.

Honda je Joeu dala novi automobil kada je kupila Accord od njega, a to je nešto što ponekad vidimo od raznih proizvođača. Na primjer, Toyota je vlasniku Tundre iz 2007. s više od milijun kilometara dala novi pickup. Zatim je tvrtka dala inženjerima da analiziraju kamionet dok su radili na novom modelu.

Toyota je nedavno učinila nešto slično kada je vlasnik izgubio svoj Hybrid Highlander iz 2006. s više od milijun kilometara na satu u uraganu Ian u rujnu 2022. Zauzvrat je dobio novi SUV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:13