Imao je sreće

Napali pilota Ferrarija i ukrali mu sat vrijedan 300.000 eura: Uspio ga je vratiti nakon potjere!

Riječ je o satu Richard Mille Alexander Zverev, procijenjenom na više od 300.000 eura

Carlos Sainz

 YouTube Screenshot

Nakon pobjedničkog postolja ovog vikenda u Monzi, Carlos Sainz doživio je neugodnu epizodu kada su mu lopovi ukrali sat Richard Mille vrijedan više od 300.000 eura. Madriđanin ga je uspio vratiti nakon potjere ulicama Milana u kojoj su mu pomagali pripadnici osiguranja i neki prolaznici.

Bilo je to prošlog vikenda na Velikoj nagradi Italije Formule 1, gdje je završio na trećem mjestu iza bolida Red Bulla. Madriđanin je nakon utrke u društvu svog menadžera bio na vratima hotela Armani, u Via Manzoni u Milanu, gdje su ga trojica lopova napala i oteli mu sat.

Riječ je o satu Richard Mille, model Alexander Zverev, procijenjen na više od 300.000 eura. Carlos Sainz je nakon pljačke krenuo u potjeru za trojicom lopova u automobilu, pokušavajući ih uhvatiti. Sainz je tada napustio vozilo, a zajedno s pripadnicima osiguranja i nekim svjedocima koji su odlučili pomoći vozaču Ferrarija, Madriđanin je uspio presresti jednog od lopova.

Bilo bi to na cesti Pietro Verri gdje je sam Sainz uspio uloviti jednog od kriminalaca, blokirajući ga prije nego što je policija intervenirala. Šef osoblja vozača Carlos Oñoro progonio je i uhitio još jednog lopova u ulici via della Spiga, dok je trećeg presreo drugi član osoblja uz pomoć prolaznika nedaleko od tog područja.

Španjolski pilot prijavio je lopove policiji i uspio se vratiti u hotel nakon što je pronašao ukradeni sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:13