moto blago

Motori dokle pogled seže: Pogledajte ovu nevjerojatnu zapuštenu kolekciju od 3000 motocikala

Područje se prostire se na najmanje jedan hektar, a vlasnik procjenjuje da ima više od 3000 motocikala, skutera i trotočkaša

Zapuštena kolekcija motocikla

 YouTube Screenshot

Kako priča kaže, automobilski YouTuberi s kanala Auto Archaeology i FlatBroke Garage posjetili su imanje u jugoistočnom kutu Tennesseeja krajem prošle godine. Vlasnik je u jednom trenutku bio Hondin mehaničar, a očito i veliki kolekcionar svega što je motorizirano.

Njegovo imanje prostire se na više hektara - s raznim vozilima grupiranim u svoja područja. Područje za motocikle prostire se na najmanje jedan hektar, a vlasnik procjenjuje da ima više od 3000 motocikala, skutera i trotočkaša (iako su to uglavnom motocikli, prema onome što možete vidjeti).

Motocikala ima "dokle god pogled seže", kaže istraživač u videu - "a vjerojatno i nekoliko zmija" na koje su momci trebali paziti tijekom svojih obilazaka.

Čini se da su većina motocikala i dijelova japanski, prema onome što možete vidjeti u ovim videozapisima. Postoji barem jedan Benelli rezervoar, ali s obzirom na njihovu brojnost, kladimo se da tu ima i nečega što nisu proizveli Honda, Yamaha, Kawasaki ili Suzuki. Ipak, većina onoga što ovdje možete vidjeti su japanski motocikli iz 70-ih i 80-ih.

Gotovo sve što vidite ovdje dostupno je za prodaju. YouTuberi kažu da možete kontaktirati vlasnika Jeffa na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. da se raspitate o dijelovima u dvorištu, a postoji mogućnost i slanja dijelova putem pošte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:15