SKUPA POGREŠKA

Loš dan na poslu: Ovako izgleda kad se prevrne kamion s više od 10 superautomobila

Najmanje deset različitih superautomobila završilo je na boku. Neki od njih su Lamborghini Aventador, Jaguar F-Type, dva Ferrarija...

Screenshot incidenta

 X Screenshot

Britanska policija kaže da se ova nesreća dogodila kasno u srijedu, 23. kolovoza. U njoj je stradalo nekoliko superautomobila čija zajednička vrijednost vjerojatno prelazi milijun eura. Srećom, čini se da u nesreći nitko nije teže ozlijeđen.

Nesreća se dogodila na A20 u blizini Farninghama u Kentu, u blizini poznate staze Brands Hatch Circuit. Kao rezultat toga, najmanje deset različitih superautomobila završilo je na boku. Neki od njih su Lamborghini Aventador, Jaguar F-Type, dva Ferrarija, AMG GT, Nissan GT-R, Aston Martin i BMW.

Jedini automobil koji je "pobjegao" iz transportne prikolice bio je Bentley Continental koji je završio na krovu. Policija nije rekla što je uzrokovalo nesreću niti hoće li vozač biti optužen. Ono što je poznato jest da je tvrtka Everyman Racing spomenula incident na svojoj Instagram stranici i čini se da je izravno povezana s dotičnim automobilima. Očito su ti automobili krenuli iz Brands Hatcha u Goodwood.

Tim Everyman Racinga pohvalio je svog vozača teških teretnih vozila. "Neizmjerno smo ponosni na našeg vozača Richarda, čiji su refleksi i brzo razmišljanje sinoć spriječili ono što je moglo biti gadna nesreća s drugim sudionicima u prometu", stoji u objavi.

Prema Daily Mailu, glasnogovornik policije Kenta rekao je: "Policija Kenta je pozvana u 19:57 u srijedu 23. kolovoza zbog prijave da se autotransporter prevrnuo na A20 u blizini Farninghama. Policajci su izašli na mjesto događaja gdje je vozač prijavio lakše ozljede. Cesta je bila zatvorena dok su poduzete pripreme za izvlačenje vozila".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:07