VIDEO

Ključem izgrebao Teslu pa ga uhvatile njezine kamere: Nedugo nakon završio u pritvoru

Cijela priča objavljena je na YouTube kanalu Wham Baam Teslacam, a počinje s maskiranim pojedincima koji prilaze do boka bijele Tesle

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Netko je u Alamedi u Kaliforniji došao na ideju da izgrebe dosta automobila na parkiralištu, međutim, na njegovu nesreću, jedno od tih automobila je bila Tesla sa Sentry Modeom. Nedugo nakon što su ga Tesline kamere uhvatile na djelu, uhitila ga je policija.

Cijela priča objavljena je na YouTube kanalu Wham Baam Teslacam, a počinje s maskiranim pojedincima koji prilaze do boka bijele Tesle i počinju je grebati ključem. Ono što je još čudnije je da se ista osoba nakon svog čina vraća do Tesle, i čini se kao da rukom pokušava ispraviti štetu na vozilu.

Nismo sigurni pokušava li ta osoba provjeriti koliko je duboka ogrebotina ili pokušava učiniti da izgleda kao da nije svježa. Ono što znamo je da ponavlja postupak nekoliko puta nakon čega ponovno napušta mjesto događaja.

Začudo, pojedinac se vraća treći put, ovaj put u malo drugačijoj odjeći, i parkira samo dva mjesta dalje od Tesle. Uhvaćen je na više Teslinih kamera jer kruži vozilom, ovaj put bez maske na licu, nakon čega ključem grebe po Jeepu Wrangleru koji je parkiran pored njega.

image

Tesla Sentry Mode

Tesla

U tom trenutku osoba se vraća u svoj Cadillac XT5 iz 2018. godine i odlazi. Nakon što je Teslin vlasnik vidio snimku, naslutio je da je počinitelj još uvijek na parkiralištu. Nakon što ga je locirao, vlasnik Tesle poziva policiju i pokazuje video na mjestu događaja.

Ubrzo nakon, vandal je u policijskom pritvoru a vlasnik Tesle je podigao tužbu. Što se tiče štete na Tesli, ona na kraju iznosi 4800 dolara (33.668 kuna). Ipak, ovo nije izolirani incident. Na internetu postoji popriličan broj videa na kojima pojedinci oštećuju Teslina vozila uhvaćenih od strane Sentry Modea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:28