najava

Igre: Suzuki Jimny, Genesis i Bvlgari Vision GT koncepti stigli u Gran Turismo 7

Kupci ograničene serije kronografa vezanih uz Bvlgari koncept dobit će ekskluzivan pristup automobilima

Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept

Gran Turismo 7, vrhunski simulacijski automobilistički svijet, upravo je doživio veliko ažuriranje koje će oduševiti ljubitelje brzine diljem svijeta. Ovog puta, u igru su uvedena dva spektakularna konceptualna vozila - Bvlgari Aluminium Vision Gran Turismo od prestižnog proizvođača satova Bvlgari i X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo iz Genesisa.

Kupci ograničene serije kronografa vezanih uz Bvlgari koncept dobit će ekskluzivan pristup automobilu u Gran Turismu prije njegova službenog izlaska u veljači.

Genesis Vision GT, jedan od ova dva koncepta, ističe se svojom izvanrednom estetikom i tehnološkim inovacijama. Slijedeći putanju dizajna kao i nedavni koncepti poput X Speedium Coupe-a, Genesis Vision GT dolazi s moćnim hibridnim sustavom.

Snažni V6 motor s 870 KS okretnog momenta kombiniran je s električnim motorom, što rezultira ukupnom snagom od 1071 KS okretnog momenta.

Uz ova dva konceptualna čuda, Suzuki Jimny iz 2018. također je uključen u Gran Turismo. Iako Jimny možda nije automobil koji biste očekivali u utrkama Gran Turisma, igrači će moći uživati u vožnji ovog terenca u novom Jimny Cupu na stazama poput Willow Springs International Raceway-a i Lake Louisea.

Osim novih automobila, siječanjsko ažuriranje donosi i Vision Gran Turismo Trophy, koji će se održavati duž tokijske autoceste i staze Monza F1. Tu su i druge nove značajke poput proširenja Caféa s dva dodatna menija, od kojih se jedan fokusira na Nissan Motorsports, dok drugi donosi kolekciju Dodge vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:23