VIDEOIGRE

‘Fizika je poboljšana 48 puta‘: Forza Motorsport stiže u proljeće iduće godine

Promjene vremena dostupne su na svim stazama i utjecat će na performanse automobila na temelju temperature staze

2023. Forza Motorsport

 Turn 10 Studios

Nakon što je izašao Gran Turismo 7, Turn 10 Studios uzvraća najavom osmog naslova simulatora utrka. Jednostavno nazvan Forza Motorsport novi je naslov razvijen od temelja kako bi u potpunosti iskoristio procesorsku snagu dostupnu u Xboxu Series S-u, a posebno u boljem X-u.

Iz Turn 10 Studiosa navode kako je vjernost simulacije fizike poboljšana nevjerojatnih 48 puta kako bi se smanjio jaz između onoga što je stvarno i onoga što nije. Promjene vremena dostupne su na svim stazama i utjecat će na performanse automobila na temelju temperature staze što će izravno utjecati na prianjanje guma.

image

2023. Forza Motorsport

Turn 10 Studios

Iskorištavajući snagu najnovijih Microsoftovih konzola, Forza Motorsport ima impresivno realistične detalje automobila, sve do zlatnih, karbonskih vlakana i aluminijskih dijelova motornog prostora. Oštećenja automobila dobila su potpuno novi sloj realizma jer će pojedinačne ogrebotine na karoseriji biti vidljive nakon sudara s drugim vozilom ili bočnom stijenkom.

image

2023. Forza Motorsport

Turn 10 Studios

Prethodno prikazan tijekom Xbox & Bethesda Games Showcase-a, novi je naslov izvorno najavljen čak i prije nego što je Microsoft predstavio Xbox Series X|S. Vožnja i fizika igre potpuno su izmijenjeni kako bi se postigla nova razina s Gran Turismom. Iz istog razloga, u igri ćete trebati paziti na gume i razinu goriva.

image

2023. Forza Motorsport

Turn 10 Studios

Osim vraćanja Maple Valleya, novi naslov će također omogućiti igračima da se utrkuju na znatno poboljšanim stazama poput Lagune Sece i Spa-Francorchamps, zajedno s novim lokacijama kao što su Circuit Hakone u Japanu i staza za Veliku nagradu Južne Afrike Kyalami.

image

2023. Forza Motorsport

Turn 10 Studios

Forza Motorsport stiže sljedećeg proljeća na Xbox Series S i X, a naslov će također biti dostupan za PC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:02