skupo do kraja

Želite otići u stilu? Ovaj Biemme Special Cars Rolls Royce Ghoster je ultimativni pogrebni auto

Prostor za "nesretnog gosta" je iznimno luksuzan i izgleda kao nešto što je ispalo iz super jahte, s mnogo finog drveta i kože

Pogrebni Rolls-Royce

 Biemme

Ako ste žľivot proveli kao bogataš i tijekom toga uživali u vrhunskim luksuznim automobilima, ne žľelite da vam posljednja vožnja bude u stražnjem dijelu modificiranog dostavnog Opela, FIata ili VW-a. Oni koji su živjeli u izobilju mogu i otići u velikom stilu, u novim "mrtvačkim kolima" Biemme Special Cars Ghoster.

image

Pogrebni Rolls-Royce

Biemme

Automobil nastao na osnovi superluksuznog Rolls Roycea Ghosta izgleda vrlo impresivno, barem za mrtvačka kola. Biemme je još morao produžiti međuosovinski razmak ionako ogromnog Ghosta da bi auto služio novoj svrsi. To je napravljeno dodavanjem cjevaste strukture na sredini automobila koja je obložena čeličnim pločama.

image

Pogrebni Rolls-Royce

Biemme

Prostor za "nesretnog gosta" je iznimno luksuzan i izgleda kao nešto što je ispalo iz super jahte, s mnogo finog drveta i kože, prilagodljivom LED rasvjetom i električno pokretanim pladnjem koji pomaže pri utovaru i istovaru lijesa.

Ono što pokojniku također neće biti od prevelike važnosti je vrhunska zvučna izolacija, ali i super snažan audio sustav s 18 zvučnika i 1300 W, što je snaga koja je, kako se ono kaže, "dovoljna da probudi mrtve".

image

Pogrebni Rolls-Royce

Biemme

S obzirom na namjenu Ghostera, tih 1300 W vjerojatno neće biti iskorišteno do maksimuma kao ni 570 KS koje razvija V12 motor. Iako tvrtka ne navodi podatke o cijeni svoje superluksuzne prerade, vjerujemo da je ona negdje u rangu od pola milijuna eura. Naime sam Ghost prije prerade košta osjetno više od 300.000 eura.

image

Pogrebni Rolls-Royce

Biemme
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:20