AKTUALNO

Zaplijenjena je od lokalnog dilera droge: Ured šerifa Floride pokazao njihovu Corvette Z06

Iz Ureda Šerifa navode da "nikakvi dolari poreznih obveznika nisu korišteni za financiranje ovog vozila"

Chevrolet Corvette Z06

 Ured šerifa Escambia

Ured šerifa okruga Escambia pokazao je najnoviji dodatak svojoj floti tijekom vikenda, a to je C7 Corvette Z06. Ono što je zanimljivo je činjenica da je automobil zaplijenjen od osumnjičenika za kazneno djelo.

Od tada, dobio je zadivljujuću policijsku livreju i trepćuća crvena i plava svijetla - iako zaustavljanje prometa neće biti njegov posao jer će se Corvette koristiti za angažiranje zajednice i zapošljavanje.

image

Chevrolet Corvette Z06

Ured šerifa Escambia

Budući da Ured šerifa zna da bi se neki ljudi vjerojatno protivili patrolnoj Corvetti, rekli su da "nikakvi dolari poreznih obveznika nisu korišteni za financiranje ovog vozila". Kako su objasnili, "novu livreju i nadogradnje financirala je Zaklada šerifa okruga Escambia", neprofitna organizacija koja ima za cilj podržati zaposlenika ureda šerifa okruga Escambia, kao i poticati angažman zajednice uz promicanje javne sigurnosti.

image

Chevrolet Corvette Z06

Ured šerifa Escambia

NorthEscambia.com izvještava da je Corvette Z06 iz 2016. zaplijenjena od "lokalnog dilera droge", a njezina livreja sadrži ""ikonične lokalne scene, uključujući slijetanje Don Tristana de Lune i Plavih anđela na Pensacola Beach".

image

Chevrolet Corvette Z06

Ured šerifa Escambia

Međutim, model je značajniji po svojem 6,2-litrenom V8 motoru sa superchargerom sposobnim za 659 KS (485 kW) i 880 Nm okretnog momenta. Čini se da je ova Corvette koristi manualac sa sedam brzina koji omogućuje sprint od 0 do 96 km/h za 3,2 sekunde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:03