AUTO SLAVNOG GLUMCA

‘Vozio ga je Paul Walker‘: Jedan od najpoželjnijih Nissana Skylinea R34 GT-R ponuđen na prodaju

Ovaj Skyline GT-R atraktivna je varijanta V-Spec II iz 2001. i očito je samo jedan od 16 R34 modela uvezenih u SAD

Nissan Skyline R34 GT-R

 Hive Auto Group

Jedan od najpoželjnijih Skyline R34 GTR-a u Sjedinjenim Državama nudi se na prodaju, i sudeći prema njegovoj povijesti, očekujemo da će ostvariti cijenu na razini novih superautomobila.

image

Nissan Skyline R34 GT-R

Hive Auto Group

Ovaj Skyline GT-R atraktivna je varijanta V-Spec II iz 2001. godine i jedan je od tek 16 R34 modela koje je MotoRex službeno uvezao u SAD početkom 2000-ih. Kao da to samo po sebi nije bilo dovoljno da ostvari visoku cifru na aukciji, tu je i činjenica da ga je vozio pokojni Paul Walker.

image

Nissan Skyline R34 GT-R

Hive Auto Group

Kuća Hive Auto Group prodaje automobil i napominje da ima istu vanjsku završnu obradu Bayside Blue koju je vozio Walker u franšizi "Brzih i žestokih". Potpuno je legalan za ceste i registriran u Kaliforniji te je dobio niz skupih i poželjnih modifikacija.

image

Nissan Skyline R34 GT-R

Hive Auto Group

Počevši od ovjesa, poznati japanski sportski automobil sada se nalazi na elektronički podesivim Tein gewindama. Također je opremljen Tein TE37 Saga kočnicama koje savršeno pristaju dizajnu automobila.

Tu je i ispušni sustav od nehrđajućeg čelika i prepoznatljiva BF Goodrich zlatna livreja. Popis potvrđuje da je to #672 od 1855 V-Spec II modela koje je Nissan proizveo.

image

Nissan Skyline R34 GT-R

Hive Auto Group

Ispod poklopca motora smješten je 2,6-litreni twin-turbo redni "šestak" tvornički sposoban za 280 KS (206 kW) i 392 Nm okretnog momenta. Međutim, treba na umu imati da je automobil proizveden u vrijeme "Gentleman's Agreementa" kada su svi nacionalni proizvođači ograničili svoje modele visokih performansi na 280 KS. U stvarnosti, vjerojatno ima mnogo više konja od toga.

image

Nissan Skyline R34 GT-R

Hive Auto Group

Popis navodi da je R34 GT-R nedavno dobio nove gume i da dolazi u kompletu sa svom originalnom dokumentacijom. Na satu ima malo više od 33.700 kilometara i očito je dobro njegovan. Što se tiče cijene, iako ne znamo točnu brojku, vjerujemo da će biti "više nego si možeš priuštiti, prijatelju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:57