SPAŠEN OD PROPASTI

Video: Pogledajte proces restauracije Ferrarija Testarosse koji je 17 godina stajao napušten

U novom videu Ratarossa nas upoznaje s vlasnikom Testarosse iz 1988. godine s dosad jedva prijeđenih 24.000 kilometara
Ferrari Testarossa
 Ratarossa

U srpnju ove godine prenijeli smo priču o napuštenom čuvenom Ferrariju Testarossa iz 1980-ih na kojeg nam je skrenuo pažnju YouTuber Scott Chivers "Ratarossa". U njegovom videu smo doznali kako je riječ o talijanskoj ikoni koja je 17 godina parkirana i ostavljena u jednoj ulici u Portoriku.

image
Ferrari Testarossa
Ratarossa

Sada, nekoliko mjeseci kasnije ta crvena Testarossa ima novog vlasnika koji se oduševljeno bacao na posao restauracije povijesnog supersportaša. U novom videu Ratarossa nas upoznaje s novim vlasnikom Testarosse iz 1988. godine s dosad jedva prijeđenih 24.000 kilometara.

image
Ferrari Testarossa
Ratarossa

On je kolekcionar automobila iz Portorika koji je napokon uspio dogovoriti s vlasnikom da otkupi automobil i da mu novi sjaj. Novi 20-minutni video isječak prikazuje napredak postignut tijekom prvog mjeseca od tri koliko vlasnik planira da će potrošiti na restauraciju.

Želimo mu sreću jer nakon 17 godina stajanja pod vrućim suncem Portorika, automobil je u stvarno lošem stanju. Unutrašnjost se doslovno raspada, a izvana treba cjelovita obnova. Međutim, ništa ne može spriječiti tog iskusnog i vještog čovjeka da napuštenu Testarossu dovede u top stanje.

image
Ferrari Testarossa
Ratarossa

Prema informacijama iz videozapisa, novi vlasnik automobila za njega je potrošio 30.000 dolara, što je prilično dobra cijena za jedan od najvećih Ferrarijevih superautomobila ikad. Očito će morati potrošiti malo bogatstva da bi se vratio tvornički svježem izgledu, ali sudeći prema dosadašnjem napretku, on zna što radi i automobil je u dobrim rukama. Veselimo se idućem videu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:48