SMOTAN I DROGIRAN

Video: Ovo je kandidat za najnespretnijeg lopova. Ukrao automobil pa zaglavio na stepenicama

Nespretni lopov koji je bio pod utjecajem kokaina nije se snašao te je zalutao na autobusnu stanicu iz koje više nije mogao van

Twitter screenshot

Stanovnici španjolskog Madrida prošlog su jutra bili svjedoci vrlo neobičnog prizora kada se automobil zaglavio na stepeništu na trgu Plaza Elíptica.

Prema izvještaju lokalne policije, 36-godišnji muškarac je ukrao automobil na obližnjem parkiralištu kad je vlasnik nepažnjom stavio ključeve u bravi. Prijatelj vlasnika pokušao je zaustaviti kradljivca no nije bio uspješan.

Nespretni lopov koji je bio pod utjecajem kokaina nije se snašao te je počeo bježati cestom koja vodi na autobusnu stanicu, te više nije mogao naći izlaz sa stanice. Dok je kružio razbio je nekoliko staklenih vrata, a nakon toga očito zaključio da je najbolji put za bijeg - po stepenicama.

To je spektakularno pošlo po zlu jer se automobil zaglavio između rukohvata nasred stepenica tako da se ni vrata nisu mogla otvoriti. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja i uhvatila kradljivca prije nego što je uspio pobjeći kroz prozor automobila.

Policija smatra da je zbog utjecaja droge izgubio orijentaciju te zalutao na autobusnu stanicu. Na sreću u spektakularnoj nesreći nitko nije nastradao. Mazdu 6 starije generacije uspješno su izvukli sa stepenica pomoću vitla te vratili vlasniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:09