NIJE GA ŠTEDIO

VIDEO: Leclerc projurio ulicama Monaka u 1000 KS snažnom Ferrariju SF90 Stradale za potrebe snimanje moderne verzije klasika "C’était un rendez-vous"

 
 Ferrari

Sjećate li se kultne jurnjave po ulicama Pariza u zoru, kratkog filma za kojeg je zaslužan Claude Lelouch, a uz kojeg se i dana danas vežu mnoge kontroverze i nejasnoće. Lelouch tvrdi da je on sam vozio, neki tvrde da je unajmio vozača F1, zatim je i pitanje automobila - je li bio Mercedes-Benz 450SEL 6.9 ili Ferrari 275 GTB. Ispostavilo se na kraju da je zvuk Ferrarija naknadno ubačen, dok je vožnja snimana s gore spomenutim Mercedesom iako pravu istinu zna samo Lelouch.

A ovaj vikend vozač Formule 1 Charles Leclerc snimao je modernu verziju ovog klasika, ovaj put naravno u kontroliranim uvjetima. Nepoznanica ovdje nema - staza je F1 Monako, automobil je novi Ferrari SF90 Stradale, a mlada nada Formule 1 imala je i u potpunosti zatvorenu cestu kako bi mogao iskoristiti puni potencijal talijanskog superautomobila. Pogledajte nekoliko videa koji pokazuju kako je to izgledalo, a za cijeli film trebat ćemo ipak još malo pričekati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:40