HOLDEN vs KAMION

VIDEO: Evo kako to izgleda kada se kod ulaza na autocestu nađu dvojica tvrdoglavih vozača

Ovakve situacije u prometu su vrlo česte, a sigurni smo da bi ovo u Rusiji rezultiralo i fizičkim, a ne samo verbalnim okršajem
 Youtube screenshot

Video dolazi iz Australije, koja je generalno poznata po pristojnim ljudima, ali u ovoj situaciji u konfliktu su se našla dva prilično tvrdoglava vozača. Sve je snimano s kamerom iz kamiona koji se nalazio na prometnoj autocesti. U skladu s vozačkim bontonom, vozač kamiona propušta jedno vozilo koje se ubacuje ispred sebe, ali onda u kadar dolazi nestrpljivi vozač Holdena. Agresivnim pokretima pokušava ući u traku, a pritom se možda našao i u mrtvom kutu vozača kamiona. Ipak, ne prestaje u svojem naumu, a vozač kamiona odlučan je u tome da ga ne pusti.

Tek nakon nekog vremena, kada vozač Holdena otvara prozor i nezadovoljno maše rukom prema vozaču kamiona, ovaj ga odluči propustiti. Budući da je u svojem prigovaranju bio okrenut u stranu, vozač Holdena nije primijetio da je promet ispred njega stao, pa je čak i lagano dotaknuo teret koji je prevozio auto ispred njega, tako da je zbog svoje tvrdoglavosti i nestrpljivosti vjerojatno zaradio i ogrebotinu na laku. Da se ovako nešto dogodilo u Rusiji, vjerojatno ne bi stalo na par psovki, već bi se sudionici odlučili i fizički obračunati... Što vi mislite, tko je ovdje u pravu, odnosno tko je trebao popustiti?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:10