POGLEDAJTE VIDEO

U stravičnoj nesreći Lamborghinijem ‘sletio‘ na kuću, spasili ga susjedi pa pobjegao bez cipela

U nesreći srećom nitko nije zadobio teže ozljede premda se skupocjeni automobil i zapalio

Urus nakon sudara

Nedavna žestoka automobilska nesreća uznemirila je cijelu četvrt Fort Lauderdalea na Floridi (USA) kada se vozač u unajmljenom skupocjenom Lamborghiniju Urusu nije zaustavio na znak stop. Prema izvješću, vozio je velikom brzinom kada ga je udario Nissan Pathfinder pri čemu je poletio u zrak te "sletio" na obližnju montažnu kuću prije nego što je pao na tlo i planuo.

Fotografije koje je objavila vatrogasna služba Fort Lauderdalea na Facebooku pokazuju koliko je sudar bio težak po talijanski sportski SUV, a značajna je šteta i na krovu montažne kuće u kojoj srećom nije bilo nikoga.

Stanovnici koji su čuli buku potrčali su u pomoć, a jedna je osoba izvukla vozača Lamborghinija Urusa iz olupine. Međutim, vozač nije čekao dolazak liječnika ili policije.

Miami Herald identificirao je vozača kao 24-godišnjeg Williama Diona McQueena Jr., koji je nakon nesreće pobjegao s mjesta događaja bez cipela.

Vatrogasne spasilačke jedinice grada stigle su ubrzo nakon toga kako bi ugasile požar i sanirale nesreću, a druga osoba koja je sudjelovala u nesreći je zadobila samo lakše ozljede.

Medijska kuća WSVN javlja da policija zna tko je vozač i da on sada surađuje u istrazi te da tvrdi da je izjavio da nije pobjegao s mjesta nesreće, već da je bio zbunjen nakon sudara. Završio je u bolnici i pozvao policiju te negirao da je namjerno otišao s mjesta događaja.

Prema Miami Heraldu, policijsko izvješće ukazuje na to da je Nissan imao prednost prolaza, ali se ne navodi je li Urus prebrzo vozio ili da nije stao na znak stop.

Međutim, nadzorna snimka iz obližnje rezidencije uhvatila je Urusa kako vozi velikom brzinom kada je prošao znak stop na raskrižju bez stajanja.

List također prenosi da je policija u izvješće o nesreći ne otkriva je li vozač optužen ili uhićen...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:35