REPLIKA SNOVA

Skoro nas je prevario: Ovaj Porsche Boxster ‘ispod kože‘ je zapravo Toyota MR-S

Jeftinije rješenje za neke je replika, a ova Toyota MR ‘odjevena‘ u Porsche Boxster zaista je dostojan kandidat

Toyota MR-S Porsche Boxster replika

 

 

 

 

 

 Kaidee Auto

Cijene sportskih automobila jako su narasle u posljednjih nekoliko godina, pa je mnogim entuzijastima sve teže nabaviti jednog. Jeftinije rješenje za neke je replika, a ova Toyota MR-S "odjevena" u Porsche Boxster zaista je dostojan kandidat.

image

Toyota MR-S Porsche Boxster replika

Kaidee Auto

Na Kaidee Auto oglasniku, replika zaista ostavlja dobar dojam njemačkog sportskog automobila za mnogo manje novca od originala. I prednja i stražnja maska su promijenjene kako bi ostavila dojam Porschea.

Prednji branik malo je drugačiji od pravog 986 Boxstera te je više u stilu novije generacije 718. Rijetko kažemo da neka replika ostavlja uvjerljiv učinak, ali to je zaista slučaj s ovom.

image

Toyota MR-S Porsche Boxster replika

Kaidee Auto

Stražnja svjetla i branik preuzet je izravno s Porscheovog sportskog automobila sa srednje smještenim motorom. Budući da se temelji na Toyoti MR-2, motor je na pravom mjestu. Pokreće ga Toyotin 1,8-litreni četverocilindraš, što znači da ima samo 140 KS. Te brojke prenose se s ručnim mjenjačem, što barem znači da će biti zabavan za vožnju.

image

Toyota MR-S Porsche Boxster replika

Kaidee Auto

Unutrašnjost je ta koja sve odaje - instrument ploča s tri mjerača je tvornička, kao i središnja konzola. Uz to, mislimo da Toyotin Replike nisu neuobičajene na Tajlandu, gdje postoje mnogi drugi modeli za prodaju koji se mogu koristiti kao baza za modifikacije. I dok možda MR-S ne može ponuditi razinu performansi kao pravi Porsche, i dalje je riječ o sposobnom sportskom automobilu.

image

Toyota MR-S Porsche Boxster replika

Kaidee Auto

Boxster replika prodaje se u Mueang Lopburiju na Tajlandu, po cijeni od 850.000 tajlandskih bahta, što je ekvivalent 176.048 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 14:51