PREVIŠE SNAGE

Radnik auto praonice suigraču Marka Pjace razbio 2,5 milijuna kuna vrijedan Ferrari 812 Superfast

Nakon što je oštetio pet drugih automobila, radnik iz praonice se Ferrarijem nogometaša zabio u željeznu ogradu
Federico Marchetti i Ferrari
 Twitter screenshot, Profimedia

Golman talijanske reprezentacije i suigrač našeg Marka Pjace u nogometnom klubu Genoa, Federico Marchetti, u ponedjeljak je nakon treninga u kampu kluba dobio vijest koja ga je potpuno razbjesnila.

Naime, Marchetti je svoj novi skupocjeni Ferrari 812 Superfast prije treninga ostavio u auto praonici, a kada je nakon pranja radnik praonice krenuo nogometašu isporučiti 2,5 milijuna kuna vrijednu jurilicu u trening kamp doživio je prometnu nesreću.

image
Federico Marchetti, Ferrari
Twitter screenshot

Na mjestu nesreće Marchetti je zatekao sprijeda potpuno razbijen 812 Superfast zabijen u sigurnosnu ogradu, kojim je radnik prethodno još pokosio pet drugih automobila. Radnik navodno nije uspio zauzdati snagu Ferrarija sa 6,5-litrenim V12 motorom s čak 800 KS koji do 100 km/h sprinta za 2,9 sekundi iz stajanja i vozi do maksimalnih 340 km/h i slupao se.

image
Federico Marchetti, Ferrari
Twitter screenshot

Srećom, vozač je prošao bez ozljeda, ali je Marchetti bio "izvan sebe" zbog razbijanja njegove jurilice.

Međutim, bivši golman Torina i Lazija kad se smirio, sve je oprostio radniku porukom na Instagramu. Napisao je: "Jako mi je žao zbog onoga što se dogodilo i hvala Bogu da nitko nije ozlijeđen, a to je najvažnije. Pročitao sam napisanih puno loših stvari, pa sada zaboravimo sve, nadam se da to više neću morati čitati", piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:41